MANGALIA: Continuă acțiunea de curățare a amplasamentelor de garaje poziționate ilegal

1
566
Booking.com

La Mangalia, ”continuă acțiunea de curățare a amplasamentelor de garaje poziționate ilegal”, după cum afirmă reprezentanții Direcției de Gospodărire Urbană și după cum se vede în fotografiile următoare:

Întrebăm: Când se vor igieniza toate terenurile pe care au fost garaje? Există un grafic al lucrărilor? De exemplu, când vine rândul amplasamentelor de pe străzile Muncitorului / Portului? Iată care este situația aici, la apariția acestui articol:

…Și vine vara, vin turiștii!…

Citiți și GARAJIADA DE LA MANGALIA CONTINUĂ! [FOTO/VIDEO]


Mangalia News, Luni, 8 aprilie 2018.


1 COMENTARIU

  1. Pe Callatis in spate la MG 31 si MG 29 cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu mai pot fi deschise. Alte doua sunt pe post de atelier electro-mecanic..n-au nicio treaba cu parcarea masinilor acolo. Alte garaje sunt ale unora care s-au mutat la casa dar le tin si pe-astea..Cei care stam la blocurile de pe Callatis parcam pe unde apucam! In strada, pe langa peretii blocurilor, pe alte strazi adiacente et.etc. Interesant este ca, ce-i mai voocali si opozanti care blocheaza demolarea sunt cei care creaza cel mai mare discomfort aici in zona noastra! Casele acestora sunt de fapt pensiuni turistice care toata vara sunt pline de turisti din toata tara care ne ocupa si parcarile alea aproape inexistente pentru locatarii blocurilor din zona. Pe motiv ca daca se vor darama garajele li se vor prabusi casele!!!! Domn primar spuneti-le Dvs ca zidul, centura de beton este una solida si a sustinut fara probleme malul ani de zile, si ca garajele s-au lipit de acest zid mult…mult mai tarziu, deci sa o lase moarta ca nu tine! Ba mai mult sunt si alte case construite pe buza zidului si nimeni nu-asi pune problema asta, ca nu au de ce! Zidul este unul temeinic facut, cu inteligenta si materiale de pe timpul lui ceasca.
    Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, curat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
    Primaria sa treaca urgent acum la demolare sa nu ne umple de praf si de mizerie in plina vara ca-i bataie de joc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele