95 de POSTURI LIBERE! Complexul Militar „Litoral” Mangalia face ANGAJĂRI pentru SEZONUL ESTIVAL 2024

0
942
Unitatea Militară 01556 Mangalia organizează concurs/examen pentru încadrarea în baza contractului individual de muncă încheiat pe durată determinată, în perioada 21.05.2024 – 20.11.2024, cu norma întreagă de muncă a 95 de posturi de personal civil contractual sezoniere, cu atribuţii de execuţie, vacante în cadrul Complexului militar de instruire, reprezentare şi tranzit „Litoral”, astfel:
  • 9 posturi de funcţionar, prevăzute cu studii medii (liceul cu diplomă de absolvire sau diploma de bacalaureat) sau studii generale și atestat de competenţă sau certificat de calificare în domeniul turism sau recepţioner hotel. Obligatoriu să fi desfăşurat minim 6 luni activitate profesională în domeniul turism sau recepţioner hotel.
  • 3 posturi de muncitor calificat I (bucătar), prevăzute cu studii medii (liceul cu diplomă de absolvire sau diploma de bacalaureat) sau studii generale şi calificare profesională în meseria de bucătar. Obligatoriu să fi desfăşurat minim 9 ani activitate profesională în meseria de bucătar.
  • 9 posturi de muncitor calificat IV (bucătar), prevăzute cu studii medii (liceul cu diplomă de absolvire sau diploma de bacalaureat) sau studii generale şi calificare profesională în meseria de bucătar. Nu sunt prevăzute cerinţe referitoare la vechimea în muncă sau în specialitatea studiilor absolvite.
  • 1 post de muncitor calificat I (ospătar), prevăzute cu studii medii (liceul cu diplomă de absolvire sau diploma de bacalaureat) sau studii generale şi calificare profesională în meseria de ospătar sau chelner. Obligatoriu să fi desfăşurat minim 9 ani activitate profesională în meseria de ospătar sau chelner.
  • 6 posturi de muncitor calificat III (ospătar), prevăzute cu studii medii (liceul cu diplomă de absolvire sau diploma de bacalaureat) sau studii generale şi calificare profesională în meseria de ospătar sau chelner. Obligatoriu să fi desfăşurat minim 3 ani activitate profesională în meseria de ospătar sau chelner.
  • 9 posturi de muncitor calificat IV (ospătar), prevăzute cu studii medii (liceul cu diplomă de absolvire sau diploma de bacalaureat) sau studii generale şi calificare profesională în meseria de ospătar sau chelner. Nu sunt prevăzute cerinţe referitoare la vechimea în muncă sau în specialitatea studiilor absolvite.
  • 26 posturi de muncitor necalificat I, prevăzute cu studii medii (liceul cu diplomă de absolvire sau diploma de bacalaureat) sau studii generale. Obligatoriu să fi desfăşurat minim 3 ani activitate profesională.
  • 32 posturi de îngrijitor, prevăzute cu studii medii (liceul cu diplomă de absolvire sau diploma de bacalaureat) sau studii generale.
Obligatoriu să fi desfășurat minim șase luni activitate profesională.
Toate detaliile legate de condițiile de participare la concurs și calendarul pentru fiecare dintre posturi pot fi consultate aici: Anunt angajari, UM 01556 Mangalia.
Foto: Digital Adviser.

Mamngalia News, 06.04.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply