Un minut cu marea mea | Nușa Cișmaș: „În fiecare zi îmi admir orașul, micul oraș de lângă mare și adun cele mai simple cadre în care se derulează viața noastră”

0
1218
La „Concursul de frumusețe al litoralului românesc”, intitulat UN MINUT CU MAREA MEA”, proiect FOTO-VIDEO Mangalia News, s-a înscris astăzi colaboratoarea noastră Nușa Cismaș, cu fotografiile de mai jos și cu o mărturisire intimă:
„Un minut, cu marea mea de fotografii: Văd povești pe care le-am gândit cândva, iar acum prind forma valorii emoționale a ceea ce reprezintă „marea mea”. În fiecare zi îmi admir orașul, micul oraș de lângă mare, unde instantaneele vieții sunt întotdeauna cele mai simple cadre în care se derulează viata noastră. Sper să vă placă”. (Nușa Cișmaș).
Câte like-uri și câte distribuiri merită aceste lucrări? Dumneavoastră, cititorii, hotărâți! Acum puteți evalua acest articol, dând Like, mai jos. (Butonul de Like se află în partea de stânga, jos, a articolului).
Alte fotografii realizate de doamna Nușa Cismaș, publicate de Mangalia News, sunt aici.
Vă invităm să dați Like articolelor înscrise în concurs. Premiile vor fi acordate în funcție de voturile acordate fiecărui participant, pe pagina cu imaginile transmise.
Celelalte articole cu FOTO-VIDEO destinate concursului sunt AICI. Intrați, Vizionați și Votați!
NB: Am prelungit concursul până la data de 30 mai a.c. Primim lucrările FOTO-VIDEO, pe adresa de e-mail: [email protected]


Mangalia News, 29.04.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply