Un minut cu marea mea – FOTO Ruxandra Popa | „Marea este biserica mea, iar un răsărit la malul mării este ca o rugăciune profundă și liniștitoare, care mă încarcă mereu cu energie”

0
1790
La „Concursul de frumusețe al litoralului”, intitulat UN MINUT CU MAREA MEA”, proiect FOTO-VIDEO Mangalia News, s-a înscris astăzi statornica noastră colaboratoare Ruxandra Popa, cu fotografiile de mai jos și cu o minunată mărturisire de suflet:
„Ziua bună. Uneori, un minut cu marea mea este tot ce îmi trebuie, ca să încep ziua perfect. Se știe că marea are un efect deosebit, anti-stress, iar o vizită pe plajă este terapie curată. Marea este biserica mea, iar un răsărit la malul apei este ca o rugăciune profundă si linistitoare, care mă incarca mereu cu energie, îmi sterge toate grijile si toată oboseala. Vă recomand ca, din când în când, să vă încărcati și voi bateriile, admirând un răsărit pe plaja din Mangalia. Merită efortul de a va trezi “cu noaptea în cap”, pentru că niciun răsărit nu seamănă cu altul. Multumesc, toate cele bune, Sărbători Fericite, tuturor!”
Vă invităm să dați Like articolelor înscrise în concurs. Premiile vor fi acordate în funcție de voturile acordate fiecărui participant, pe pagina cu imaginile transmise. (Butonul de Like se află în partea de stânga, jos, a articolului).
Celelalte articole cu FOTO-VIDEO destinate concursului sunt AICI. Intrați, Vizionați și Votați!
NB: Am prelungit concursul până la data de 30 mai a.c. Primim lucrările FOTO-VIDEO, pe adresa de e-mail: [email protected]


Mangalia News, 26.04.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply