UN MINUT CU MAREA MEA – „Concurs de frumusețe al litoralului românesc”, proiect FOTO-VIDEO Mangalia News, la care vă invităm să participați

0
2655

VOTAȚI LUCRĂRILE TRIMISE DE PARTICIPANȚII LA CONCURS! Intrați pe articolul preferat și dați LIKE, ca semn de apreciere. Vă mulțumim.

  1. Un minut cu marea mea – FOTO/VIDEO Mitran Gheorghe
  2. Un minut cu marea mea – FOTO Ruxandra Popa
  3. Un minut cu marea mea | Nușa Cișmaș
  4. Un minut cu marea mea – FOTO/VIDEO Adrian Stan
  5. Un minut cu marea mea | Ing. Vasile Tăbăcaru: „O, Mangalia, cu mreje de azur și străluciri de stea…” | FOTO-VIDEO
Vă invităm să dați Like articolelor înscrise în concurs. Premiile vor fi acordate în funcție și de voturile acordate fiecărui participant, pe pagina cu imaginile transmise. (Butonul de Like se află în partea de stânga, jos, a articolului).

UN MINUT CU MAREA MEA – Serial FOTO-VIDEO, un nou proiect Mangalia News, este un „Concurs de frumusețe al litoralului românesc”, dedicat cititorilor și colaboratorilor noștri care doresc să surprindă și să prezinte „Marea noastră cea Mare” în cât mai multe ipostaze, ca simpli privitori, ori în calitate de realizatori, foto-reporteri sau corespondenți voluntari.

Ce puteți face?

Trimiteți-ne, până la data de 30 mai 2024, câte 6 fotografii și 6 videoclipuri (acestea să nu dureze mai mult de un minut, fiecare!), realizate de dumneavoastră cu aparate foto sau cu telefoanele mobile. Fotografiile ar fi bine să fie marcate cu sigla proprie, iar videoclipurile încărcate pe YouTube. Puteți realiza și câte 3 colaje foto cu pozele preferate de dumneavoastră. Nu uitați să atașați și câte o scurtă descriere a lucrărilor! Noi le vom publica pe toate în serial, cu o cadență săptămânală, urmând a fi prezentate în ordine cronologică, în edițiile de weekend ale cotidianului online Mangalia News. Adresa de e-mail a redacției: [email protected].
Dorim să publicăm imagini de cea mai bună calitate, fotografii și videoclipuri care să revigoreze și să susțină campania VACANȚA TA, LA MANGALIA, dar și să promoveze stațiunile și localitățile din sudul litoralului, dar nu numai.
Ne puteți transmite materialele foto/video până la data de 31 mai 2024. Concursul nostru se va finaliza printr-o expoziție virtuală pe portalul Mangalia News. Dorim să realizăm și o expoziție cu cele mai bune fotografii printate și cu proiecții video în buclă.
Clasamentul va fi realizat în baza aprecierilor / voturilor primite din partea cititorilor, pentru fiecare material foto-video primit și publicat de noi.
Un mic secret! Vă puteți inspira din albumele foto/video publicate de-a lungul anilor de cotidianul online Mangalia News. 😉
Vă dorim tuturor succes la „Concursul de frumusețe al litoralului”. 🙂
Bonus: Puteți să ne trimiteți, separat, în afara concursului, selecții pe teme preferate pentru „Galerii virtuale Foto/Video”, personale, care vor fi publicate pe Mangalia News, spre bucuria milioanelor de cititori din țară și de pe toate meridianele lumii, care iubesc Mangalia și… Mangalia News. 🙂
DISCLAIMER: Drepturile de autor asupra pozelor sau materialelor video care vor fi prezentate cu ocazia acestui concurs aparţin autorilor, proiectul nostru dezvoltându-se exclusiv pe baza voluntariatului. Tocmai de aceea solicităm personalizarea fotografiilor cu siglele proprii.

„Aria de acoperire planetară” a ziarului online Mangalia News știți care este, așa că lucrările dumneavoastră vor fi văzute pe toate meridianele lumii!


Mangalia News, 07.04.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply