LIMANU CREȘTE! 🎥LIVE – Interviu cu Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu

0
1076
De ziua sa onomastică, primarul comunei Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu, a participat la un interviu Focus Press, în care a prezentat proiectele pe care le implementează și pe care le-a pregătit pentru locuitorii din cele patru sate.

„Noi am început, în 2016, cu un slogan, «Se poate» și am dovedit, în 2016 – 2020, că, într-adevăr, se poate să realizezi foarte multe lucruri pentru o comunitate, pentru o localitate, printr-o administrație performantă. Iar în 2020 le-am transmis locuitorilor că, dacă s-a putut în cei patru ani de zile, în următorii patru ani se va putea mai mult.
În acest moment, noi ne dorim foarte mult ca localitatea Limanu să crească, nu ca număr de locuitori neapărat, dar să crească ca număr de investiții, în calitatea vieții, să crească în toate condițiile pe care le poate oferi administrația locală pentru a-ți dori să trăiești în comuna noastră“, a declarat primarul Daniel Gheorghe Georgescu.
Edilul-șef a vorbit despre noul său slogan, pentru campania din acest an, la alegerile locale pentru Primăria Limanu: „Limanu crește! Se poate mai mult!“ (…)
Continuarea, pe focuspress.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply