Nave sub operațiuni de încărcare – descărcare în porturile Constanța, Midia și Mangalia | Avizări de nave

0
1100

Pulsul portului Constanța:

Duminică, 28 aprilie 2024, în portul Constanța se aflau sub operațiuni de încărcare – descărcare 34 de nave, din care una în zona Midia și una în zona Mangalia. Din total: 7 nave operau cereale și semințe uleioase, 5 nave – containere, 3 nave – produse din metal, 3 nave – hidrocarburi, 3 nave – cărbune, 3 nave – autovehicule, 2 nave – cherestea, 2 nave – produse chimice, 2 nave – fier vechi, 2 nave – materii prime siderurgice, o navă – limenit și o navă – ciment.
Navele aflate sub operare sunt, în general, de capacitate mică și medie. Cea mai mare este bulk-carrier-ul „Daphne” (cu lungimea de 229 de metri), care încarcă 30.000 de tone de porumb.
În rada portului Constanța așteptau să intre la operare un număr de 8 nave, din care 4 nave pentru a încărca-descărca containere și 2 nave pentru a opera cereale.

Avizări de nave

În următoarele două săptămâni, un număr de 64 de nave cu mărfuri vor veni în portul Constanța, din care 3 nave în zona Midia. Din total: 34 de nave sunt cu mărfuri containerizate, 5 nave vor opera produse din metal, 4 nave – hidrocarburi, 3 nave – cereale, 3 nave – ulei de floarea soarelui, 2 nave – animale vii, 2 nave – materii prime siderurgice, 2 nave – cărbune, o navă – autovehicule, o navă – produse chimice și o navă – clinker.
Printre cele mai mari nave așteptate se numără portcontainerele „CMA CGM Volga” (cu lungimea de 300 de metri), CMA CGM Gnges” și „Flora” (cu lungimea de 299 de metri fiecare).
Ion TIȚA-CĂLIN.


Mangalia News, 30.04.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply