Sportiva Andreea Beatrice Ana și antrenorul George Marian Oancea vor deveni Cetățeni de Onoare ai Municipiului Mangalia 

0
1480
Andreea Beatrice Ana s-a calificat, luna trecută, la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce a atins semifinalele categoriei 53 kg la Turneul Preolimpic European de lupte la Baku (Azerbaidjan). Ea a învins-o în semifinale pe luptătoarea germană Wendle Anika.
„Prima luptătoare care se alătură TeamRomania este sportiva Lotului Feminin – Andreea Beatrice Ana (cat. 53 kg)! Sportiva noastră a obținut la Baku calificarea în finala Turneului Preolimpic European și implicit biletele pentru Paris, după ce a învins-o pe Wendle Anika (Germania) printr-o dăruire exemplară, scor 5-4. Pentru Andreea Beatrice Ana va fi a doua participare la Jocurile Olimpice Paris 2024, după ediția Tokyo 2021”, anunța Federația Română de Lupte.
Andreea Beatrice Ana a început antrenamentele în sportul ce avea să îi aducă performanța mondială la CSS Mangalia, cu antrenorul Marian Oancea, în prezent legitimat la CSM Constanța.
Ședința Consiliului Local Mangalia, în cadrul căreia cei doi sportivi vor primi titlurile de Cetățeni de Onoare va avea loc Joi, 9 mai 2024, de la ora 15.00.
MN: Articolele prin care cotidianul online Mangalia News promovează realizările de excepție ale sportivei Andreea Beatrice Ana și ale antrenorului George Marian Oancea sunt AICI.


Mangalia News, 03.05.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply