La 1 Mai 2009, o idee modestă a prins viață – Radio ProDiaspora. Și, iată, au trecut 15 ani de activitate non-stop, zi și noapte, pentru românii de pretutindeni!

0
1093

La 1 Mai 2009, o idee modestă a prins viață – Radio ProDiaspora. 

La începuturile noastre, când am îmbrățișat visul de a crea un spațiu digital dedicat culturii, tradițiilor și obiceiurilor românești, nu am fi putut anticipa provocările care urmau să apară. Cu toate acestea, încăpățânarea și hotărârea noastră au fost întotdeauna susținute de încrederea că mesajul nostru va găsi drumul către inimile ascultătorilor noștri.
Cu inima plină de recunoștință, ne gândim la toți cei care au făcut posibilă existența și continuarea acestui post de radio online.
Radio ProDiaspora nu ar fi existat fără angajamentul și devotamentul celor 34 de voluntari care s-au alăturat echipei noastre, de-a lungul anilor. Fiecare contribuție, fiecare oră petrecută în studio sau în spatele ecranelor de calculatoare, a adus o nouă dimensiune proiectului nostru, întărind legăturile dintre noi și consolidându-ne misiunea. Fiecare dintre ei a fost o piatră prețioasă în construcția radioului și fără ei, visul nostru nu ar fi putut deveni realitate”. (Ecaterina Câmpean, directorul executiv al postului de Radio ProDiaspora).

Cotidianul online Mangalia News are onoarea de a fi partener media al postului de Radio ProDiaspora, iar articolele despre acest minunat proiect dedicat românilor de pretutindeni pot fi citite AICI.

Mangalia News, 01.05.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply