SONDAJ: Care este urmatorul subiect pe care doriti sa‑l abordam?

0
255

opinia_mea

Vă mulţu­mim, sti­ma­ţi citi­tori, dragi pri­e­te­ni ai zia­ru­lui onli­ne MangaliaNews.ro pen­tru modul în care aţi răs­puns din pri­ma zi la son­da­jul  nos­tru ce cuprin­de intre­ba­rea: CARE ESTE URMATORUL SUBIECT PE CARE DORITI SA‑L ABORDAM?

Vom păs­tra în con­ti­nu­a­re aceas­tă moda­li­ta­te de comu­ni­ca­re direc­tă şi vom trans­mi­te auto­ri­tă­ţi­lor loca­le toa­te suges­ti­i­le şi pro­pu­ne­ri­le dum­ne­a­voas­tră.

Iată mai jos pro­pu­ne­ri­le pri­mi­te până azi, 26 august 2016, până la ora 9:30:

Cum sa redam Mangaliei farmecul de altadata !
Buna seara. Cui ma adresez si eu. Am lucrat la o firma subcontractoare ca sudor si nu mi-am primit salariul pe luna aprilie si mai, anul acesta. Ce pot face?
Primaria si problemele orasului.
Accesul publicului la registratura electronică a primăriei, într-un mod organizat, pentru a‑şi putea urmări fiecare stadiul soliciării, la cine s‑a împotmolit, ce acte îi mai trebuie ş.a.m.d.
Sala de sport promisa la școala sf Andrei nr.2
Examen psihologic la cabinet omologat independent, obligatoriu pentru toti consilierii locali si directorii directiilor din subordinea primariei.
Posibilitatea de a marca si plati locul de parcare in zona de domiciliu.
Incepe anul scolar si parintii iar vor fi nevoiti sa contribuie material. De ce Primaria nu raspunde la timp alocand sumele necesare astfel incat nici cadrele didactice sa nu mai fie umilite, nici parintii?
Asfaltarea orasului …arata ca dupa razboi …
Starea Mangaliei dupa o vara‑n paragina…
Portul turistic si gradinile litoralului

MangaliaNews.ro, Vineri, 26 august 2016.

Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply