#AICitizens din Focșani, cea mai bună echipă din lume, dintre cele 200 de echipe participante la First Tech Challenge – Campionatul Mondial de Robotică, desfășurat în Houston, Texas, USA! | VIDEO

0
678

S-AU ÎNTORS ÎNVINGĂTORI DIN AMERICA!
O echipă de elevi din Focșani a câștigat Campionatul Mondial de Robotică, desfășurat zilele trecute la Houston, în SUA. Echipa AI Citizens, formată din 12 elevi și 2 profesori coordonatori de la Colegiul Național Al. I Cuza Focșani a demonstrat că e cea mai bună din lume la First Tech Challenge, cea mai mare și importantă competiție de profil.

„Vă reamintim că echipa de robotică a Colegiului Național “Al. I. Cuza” Focșani a câștigat, în alianță cu The Clueless din San Diego, California si Texpand, Cape Town, Africa de Sud, titlul de Campioană mondială la competitia FIRST Tech Challenge, desfășurată în Houston, SUA.
Multumim tuturor celor care au fost aproape de echipă prin susţinerea financiară, incurajările si gândurile bune transmise.
Victoria AICitizens este victoria întregii comunităti, care s-a mobilizat pentru a susține o echipă pasionată de tehnologie și inovatie și a ajutat astfel la împlinirea unui vis.
O îmbrățișare, cât toată bucuria pe care ne-au oferit-o, elevilor din echipă și mentorilor lor,Tiberiu Oprea si Mihaela Oprea.
Un mare Bravo, celor ce organizează competitia în România într-un mod extrem de profesionist, Natie Prin Educatie si tuturor celor ce o fac posibilă an de an. (Conducerea Colegiului Național “Al. I. Cuza” Focșani).

Iată cum se vede victoria AICitizens de la fața locului!

Ro-mâ-nia!, se strigă la Houston, în SUA! Mulțumim, AICitizens, mulțumim FIRST Tech Challenge Romania!

 

 


Mangalia News, 28.04.2024. (surse: TVR Iași și Colegiul Național “Al. I. Cuza” Focșani).


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply