Primele stații de autobuz din 2 Mai au primit „haine noi”, realizate de copiii din localitate, ca scut împotriva vandalismului

0
1160
De ziua PĂMÂNTULUI și în prima zi din SĂPTĂMÂNA VERDE, elevii Școlii Gimnaziale Nr.2 din 2 Mai au început un proiect inedit, intitulat ”STAȚIA MEA DE AUTOBUZ”. Proiectul are rolul de a fi un SCUT ÎMPOTRIVA VANDALIZĂRII stațiilor de autobuz.
Albinuțele, inimioarele, zâmbăreții, căluții de mare, steluțele, românașii, buburuzele și isteții și-au chemat în ajutor părinții și s-au apucat de treabă, urmând ca stațiile să poarte numele claselor care le-au pictat. Acest proiect se derulează toată săptămâna în localitățile 2 Mai, Limanu și Vama Veche. Mulțumim cadrelor didactice și părinților implicați!
ÎMPREUNĂ, FACEM LUMEA MAI BUNĂ! – este mesajul conducerii școlii.
„Cred că m-am descurcat binișor la colorat și promit să perseverez. A fost o dublă bucurie, pentru că am fost, din nou, alături de doamna Gina Ștefan, fosta mea învățătoare.
Mulțumesc tuturor, atât pentru că ați înfruntat vântul puternic, cât și pentru mobilizarea excepțională! Suntem o comunitate frumoasă. E clar!
Continuăm, până înveselim toate stațiile din comună! Și chiar ne dorim ca aceste desene ale copiilor să fie “scut” împotriva vandalismului”, afirmă Mihai Feodorov, viceprimarul comunei Limanu.
Spuneți Da! curățeniei, spuneți Da, unei localități civilizate!
Ca buni cetățeni, trebuie să respectăm legile, normele şi valorile mediului înconjurător!

Mangalia News, 23.04.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply