De astăzi, cazare mai ieftină pe litoral. De la 199 de lei pentru şase nopţi de cazare

0
181

litoral-pentru-toti

Dacă nu aţi ajuns de 1 Mai la mare, sau dacă vreţi să con­ti­nu­a­ţi dis­tra­cţia din wee­kend, tre­bu­ie să şti­ţi că de astăzi înce­pe „Lito­ra­lul pen­tru toţi”. Sunt dis­po­ni­bi­le pes­te o mie de locuri de caza­re, în 16 hote­luri de pe lito­ral. Hote­li­e­rii esti­mea­ză că 10.000 de turi­şti vor bene­fi­cia de vacanţe la preţuri redu­se.

Turi­ş­tii care optea­ză pen­tru Mama­ia — Con­stanţa — Efo­rie vor plăti, de exem­plu, 235 lei pen­tru şase nopţi de caza­re la un hotel de 2 ste­le, fără mic dejun, res­pec­tiv 265 de lei pen­tru un sejur de şase nopţi la un hotel de 3 ste­le.

Dacă este inclus micul dejun preţu­ri­le ajung la 315 lei pen­tru ace­la­şi sejur la hotel de 2 ste­le, res­pec­tiv 425 lei la un hotel de trei ste­le.

Tari­fe­le sunt mai mici în sudul lito­ra­lu­lui. În sta­ţiuni pre­cum Cos­ti­neşti, Olimp sau Vama Veche, pen­tru 6 nopţi de caza­re fără mic dejun un turist va plăti 179 de lei, în timp ce la un hotel de 3 ste­le cos­tă 199 de lei. Dacă la cele 6 nopţi de caza­re se ada­u­gă şi mic deju­nul, atunci tari­fe­le ajung până la 269 de lei de per­soa­nă, res­pec­tiv 329 de lei.

Mai mult, pe digi24.ro. Luni, 4 mai 2015.

Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply