Locuitorii Mangaliei vor primi facturi individuale pentru plata căldurii. Goldterm Mangalia SA execută gratuit lucrări de rebranșare la căldură

0
1159

Societatea Goldterm Mangalia anunță locatarii branșați la sistemul centralizat de termoficare că execută gratuit lucrări de rebranșare la căldură. Lucrările vizează proiectarea și realizarea coloanei comune de pe casa scării, precum și furnizarea și montajul contoarelor pentru apartamente.

De asemenea, cei care doresc ca lucrătorii societății să execute și manopera din interiorul apartamentelor pot să solicite aceaste intervenții, contracost. Reprezentanții Goldterm Mangalia precizează că solicitările de branșare sau înlocuire a sistemului de contorizare se depun la sediul societății din str. Vânători, Nr. 1, Mangalia. Ei pot obține informații suplimentare dacă apelează numerele de telefon ale Dispeceratului: 0241740761 și 0756086136.

Lucrările de branșare la rețeaua de termoficare se execută în ordinea depunerii cererilor și în limita fondurilor alocate. Un alt avantaj al locatarilor branșați la sistemul centralizat de termoficare îl reprezintă încheierea convențiilor individuale de facturare, prin care cetățenii pot plăti factura direct la societatea furnizoare de agent termic și își pot gestiona individual consumul.

„Lucrăm permanent la modernizarea sistemului de termoficare, astfel încât să putem reduce costurile, iar populația să plătească mai puțin. Montarea coloanei pe casa scării și contorizarea individuală ajută fiecare familie să plătească exact cât consumă. De asemenea, facturarea individuală reduce riscurile unor dispute între locatari și președinții sau administratorii de blocuri, în legătură cu fondurile destinate plății agentului termic”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Comunicat primit de la Biroul de presă al Primăriei Mangalia, 17.01.2018.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply