La Mangalia, scena a luat foc! Galerie FOTO

0
491

IMG_0366

Fan®Omania și Primăria Municipiului Mangalia au oferit turiștilor și localnicilor un final de campionat Nopți Albe la Marea Neagră exploziv.

În finala mică, au tras tare la poarta inimilor spectatorilor două trupe de rock și o tânără candidată la o competiție a vocilor desfășurată de un renumit post TV.

Ruxandra Georgescu a făcut cel mai bun warm-up, a cântat superb și a vorbit publicului, chemând la distracție.

Prezentatoarea Alina a arbitrat curat meciul rockerilor și a întreținut atmosfera.

IMG_0288 (Small)

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Trupa ”Freedom” (Bogdan Dumitriu – voce, chitară, flaut; Delia Alexandroae – voce; Radu Crăciunescu – chitară; Viorel Oleniuc – chitară; Tiberiu Dragomir – bas; Sergiu Axente – clape; Sorin Stănescu – tobe) a încins de-a dreptul publicul, iar ”Sealevel Band” a încheiat magistral prima seară de FINAL NIGHTS (12 iulie 2014).

IMG_0298 (Small)

Peste 5.000 de spectatori au apreciat muzica live a trupelor ”Freedom” și ”Sealevel Band”.  Luminile au jucat nebunește, dând imaginea unei scene care a luat foc de atâta culoare.

Meciul s-a încheiat cu un rezultat indecis.

Și a urmat a doua seară a FINAL NIGHTS din campionatul NOPȚI ALBE LA MAREA NEAGRĂ (duminică, 13 iulie 2014).

A fost un meci mai dificil: folclorul, pe de o parte, și rock-ul pe de altă parte.

Prezentatoarea Alina a avut nevoie de ajutor ca să arbitreze meciul, iar publicul a ajutat-o: peste 5.000 de spectatori au aplaudat, au dansat și au cântat alături de artiști.

Solista formației ”Potpuriu”, Geanina Pițu a fost cea care a ridicat publicul la dans. Hore, sârbe, geamparale…puțini au fost cei care au rezistat tentației de a toci papucii și sandalele.

IMG_0414 (Small)

Momentul de folclor a continuat cu invitați speciali din Argentina, Shay Rie și colegul său din trupa de muzică și dans tradițional amerindian. Cu costumele lor exotice, sound-ul specific și mișcările scenice, aceștia au reușit să marcheze un punct. Mai mult, deși nu vorbeau prea bine românește, cei doi invitați deosebiți au organizat concursuri și au oferit premii constând în tricouri și CD-uri copiilor care au dansat cel mai bine în fața scenei și celor care le-au dăruit cele mai multe aplauze.

A urmat momentul cu adevărat incendiar. Cei trei componenți ai trupei ”Fire fly” s-au cam jucat cu focul pe scenă, dar au reușit și ei să marcheze.

IMG_0425 (Small)

Finalul a aparținut trupei de rock constănțene, ”Colonist pe lună” care a câștigat inimile spectatorilor și a fost solicitată să continue recitalul peste timpul propus de organizatori.

Spectacolul a fost un succes și meciul folclor-rock s-a încheiat cu scor egal după trei ore de distracție.

Cei mai buni dansatori, cei care s-au distrat cel mai bine au primit atenții din partea sponsorilor: Fan®Omania, Selgros, Kanal D și Romasse.

Fan®Omania, Luni, 14 iulie 2014.

Nopti albe la Marea Neagra-2014


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply