Raluca Chiriac, 15 ani, locul 3 la Hard Enduro Dobrogea! | Mircea Bezergheanu: „Băieț, fata asta cobora în cap, cu motorul, pe câte o pantă pe care noi, bărbații, coborâm mai mult în fund, ținându-ne de toate smocurile de iarbă ieșite în cale!”

0
441
Raluca Chiriac, 15 ani, locul 3. Cinste tatălui ei, Doctorul Chiriac V. Bogdan, care i-a dat șansa de a înțelege din timp că Viața este plină de lovituri, vânătăi și eșecuri dureroase, punând-o de mică pe șaua unui motor. Știu că măcar fata asta nu va eșua între păpuși Moz, ca o ”prințesă” ferită de orice provocare… Știu, o să spuneț că are spițele Roz… dar aia a făcut parte din înțelegerea inițială și e singurul ”compromis” făcut de Bogdan Chiriac – Doc, tatăl ei. Care este!!! Băieț, fata asta cobora în cap, cu motorul, pe câte o pantă pe care noi, bărbații, coborâm mai mult în fund, ținându-ne de toate smocurile de iarbă ieșite în cale!” – Mircea Bezergheanu.
MN: Alte albume Foto/Video extraordinare, realizate de Mircea Bezergheanu și publicate de Mangalia News, pot fi vizionate AICI.

Mangalia News, 09.04.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply