Wimbledon 2019 | Simona Halep s‑a calificat în premieră în finală, după victoria cu Elina Svitolina / Românca o va întâlni în finală pe Serena Williams

0
765

MEDIAFAX: Simo­na Halep s‑a cali­fi­cat în fina­la de la Wim­ble­don 2019, după vic­to­ria cu Eli­na Svi­to­li­na. La fina­lul meci­u­lui ea a decla­rat că ”n‑a fost chiar atât de uşor pe cât o ara­tă sco­rul”.

Simo­na Halep (7 WTA) a obţi­nut, joi, cali­fi­ca­rea în fina­la de la Wim­ble­don, după ce a tre­cut în două seturi de ucrai­ne­an­ca Eli­na Svi­to­li­na (8 WTA), scor 6–1, 6–3.

Halep a avut par­te de un start de meci difi­cil, pri­me­le două game-uri ter­minân­du-se după 20 de minu­te. Român­ca a pre­lu­at con­tro­lul jocu­lui şi s‑a impus la 1, după 44 de minu­te.

În setul al doi­lea, dife­renţa s‑a făcut la sco­rul de 3–3, când Simo­na Halep a reu­şit să câş­ti­ge pe ser­vi­ci­ul adver­sa­rei. Român­ca s‑a des­prins apoi şi a închis jocul după o oră şi 12 minu­te.

Ast­fel, Simo­na Halep s‑a cali­fi­cat în fina­lă la Wim­ble­don, aces­ta fiind cel mai bun rezul­tat din carie­ră la All England Club, după ce, în 2014, ajun­se­se până în semi­fi­na­le.

În ulti­mul act la edi­ţia din acest an de la Wim­ble­don, Simo­na Halep o va înfrun­ta pe câş­ti­gă­toa­rea meci­u­lui din­tre Sere­na Wil­li­ams (10 WTA) şi Bar­bo­ra Stry­co­va (54 WTA). Fina­la se va juca sâm­bă­tă, la o oră ce va fi anu­nţa­tă ulte­ri­or.

Mai mult, pe mediafax.ro


 

Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply