Fashion Days, EPIC SALE. Până la 31 ianuarie, cele mai căutate piese și accesorii de la branduri de top sunt la reduceri epice de până la 75%!

0
149

Fashion Days, EPIC SALE. Până la 31 ianuarie, cele mai căutate piese și accesorii de la branduri de top sunt la reduceri epice de până la 75%!

Va fi epic! Așa se poa­te rezu­ma cel mai mare sale al sezo­nu­lui, orga­ni­zat de Fashion DaysEPIC SALEÎntre 18 și 31 ianu­a­rie, cele mai cău­ta­te pie­se și acce­so­rii de la bran­duri de top sunt la redu­ceri epi­ce de până la 75%. Iar în plus, livra­rea este rapi­dă prin easy­box sau curi­er și retu­rul gra­tu­it, acum și în easybox!

Ofer­ta se apli­că la o gamă vari­a­tă de pro­du­se de la bran­duri pre­cum Nike, Guess, Pepe Jeans, UGG, Liu Jo, Fos­sil, Puma și mul­te alte bran­duri cu arti­co­le pen­tru spor­turi de iar­nă: Tres­pa­ss, Tim­ber­land, Ice­peak, Jack Wol­fs­kin, Hel­ly Hansen, The Nor­th Face.

Redu­ce­ri­le epi­ce se apli­că inclu­siv la cele mai noi colec­ții și la cele mai cău­ta­te pro­du­se de sezon – geci și jache­te, boti­ne, ghe­te, cizme, pulo­ve­re și accesorii.

Bine­în­țe­les, ca de obi­cei, veți găsi în plat­for­mă ban­ne­re spe­ci­a­le pen­tru acest eve­ni­ment, atât pen­tru femei, cât și pen­tru băr­bați. Nu uita să veri­fici con­stant mesa­ge­ria pen­tru a afla deta­lii lega­te de cam­pa­ni­i­le noastre.

Nou­tăți Fashion Days:

Si anul aces­ta poți face o fap­tă bună și îți poți dona hai­ne­le în noi­le punc­te de colec­ta­re din țară. Des­co­pe­ră-le pe site, în pagi­na dedi­ca­tă https://sites-ro.fashiondays.com/doneaza-ti-hainele/


Man­ga­lia News, 20.01.2021.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply