Cazarea pe litoralul românesc se scumpește. O cameră la hotel va fi 1.000 de lei pe noapte [VIDEO]

1
838

DIGI24: Caza­rea pe lito­ra­lul româ­nesc va fi mai scum­pă, de luni. Hote­li­e­rii anu­nţă că de la 1 iulie, turi­ş­tii vor plăti mai mult cu până la 20% pen­tru o came­ră. 

Potri­vit între­prin­ză­to­ri­lor din turism, vino­va­ţi ar fi chiar turi­ş­tii români, pen­tru că se îngră­mă­desc la mare toc­mai în iulie şi august. Hote­li­e­rii spun că, de exem­plu, de luni, în Mama­ia, nu se vor mai găsi came­re în hote­lu­ri­le de patru şi cinci ste­le cu mai puţin de 1.000 de lei pe noap­te.

Cre­ş­teri de preţuri vor fi şi la hote­luri de trei ste­le, unde o noap­te de caza­re poa­te ajun­ge şi la 350 de lei.

Nu vor fi prea iefti­ne nici came­re­le de la hote­lu­ri­le de două ste­le. Aici, caza­rea poa­te ajun­ge în medie la 180 de lei pe noap­te.

Preţul cază­rii este dat şi sta­tu­tul sta­ţiu­nii. Cu sigu­ranţă, Mama­ia va fi şi anul aceas­ta cea mai scum­pă de pe lito­ra­lul româ­nesc, iar în Saturn se aşteap­tă cele mai mici preţuri. Repre­zen­tanţii Fede­ra­ţi­ei Patro­na­te­lor din Turis­mul Româ­nesc spun că aces­te scum­piri îi vor afec­ta pe cei care nu au fost inspi­ra­ţi şi nu şi-au rezer­vat caza­re din timp.

Cris­ti­an Bar­ha­les­cu, vice­pre­șe­din­te­le ANAT Sud Est a expli­cat, în deta­liu, la Digi24, de ce cresc pre­țu­ri­le așa de mult.

VIDEO, aici.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

1 COMENTARIU

  1. Sint prea sarac pt Lito­ra­lul roma­nesc, asa ca de citi­va ani plec in Gre­cia. Ser­vi­cii, cura­te­nie, civi­li­za­tie, min­ca­re buna, apa cris­ta­li­na, nu tiga­nia din Roma­nia. Muri­ti in fali­ment cu hote­lu­ri­le voas­tre de 2 lei!

Leave a Reply