Al doilea accident rutier pe ziua de azi, în zona benzinăriei de la Neptun! Trei autoturisme implicate!

0
3850

EDIȚIA DE SUD: Un al doi­lea acci­dent ruti­er inre­gis­trat astazi, in zona sta­ti­ei PECO de la Nept­un a avut loc in urma cu cate­va minu­te. Potri­vit poli­tis­ti­lor, sunt impli­ca­te in acci­dent trei auto­tu­ris­me. Se pare ca ar fi 4 vic­ti­me, una rani­ta grav si alte 3 rani­te usor. Vom reve­ni cu infor­ma­tii. (editiadesud.ro).

UPDATE: Alte foto­gra­fii de la locul acci­den­tu­lui, pri­mi­te de la citi­to­rii MN:

OFICIAL, de la oame­nii legii: cum s‑a petre­cut acci­den­tul de pe DN 39, zona Nept­un (replicaonline.ro)

Vineri, 12 iulie, în jurul orei 18.50, un băr­bat de 32 de ani a con­dus un auto­tu­rism pe DN 39, din­spre Man­ga­lia către Con­stan­ța și, ajun­gând la kilo­me­trul 37 + 700 m, din cau­za nepăs­tră­rii dis­tan­ței în mers, a intrat în coli­ziu­ne față-spa­te cu un auto­tu­rism con­dus de o feme­ie de 25 de ani, care a oprit pe a doua ban­dă, cu inten­ția de a efec­tua mane­vra de întoar­ce­re pes­te mar­ca­jul dublu con­ti­nuu.

În urma impac­tu­lui, cel de-al doi­lea auto­tu­rism a fost pro­iec­tat pe sen­sul opus de mers, unde a intrat în coli­ziu­ne fron­ta­lă cu un alt auto­tu­rism, care cir­cu­la din sens opus, pe a doua ban­dă.

După pro­du­ce­rea impac­tu­lui, cel de-al tre­i­lea auto­tu­rism a fost pro­iec­tat către dreap­ta, unde a intrat în coli­ziu­ne cu un scu­ar din beton de la intra­rea în ben­zi­nă­rie.

În urma acci­den­tu­lui a rezul­tat vătă­ma­rea cor­po­ra­lă gra­vă a sofe­ri­ței de 25 de ani, pre­cum și vătă­ma­rea de ușoa­ră a pri­mu­lui con­du­că­tor auto, a celui de-al tre­i­lea con­du­că­tor auto și a unei femei de 43 de ani, pasa­ge­ră în cel de-al tre­i­lea auto­tu­rism.


Man­ga­lia News, 12.07.2019.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele