SLIME. Making Slime with Funny Balloons. Izabella Stress: Hai să facem SLIME cu baloane amuzante! [VIDEO]

0
538

SLIME. Making Sli­me with Fun­ny Bal­loons. Hai să facem SLIME cu baloa­ne amu­zan­te! Iza­be­l­la Stress, pe You­Tu­be:

Iza­be­la Stress: Hel­lo! I hope you like my fun­ny bal­loons :* Fol­low me on Insta­gram: https://www.instagram.com/izabelastress/
Like my Face­bo­ok page: https://www.facebook.com/IzabelaStress/
My twe­e­ter: https://twitter.com/IzabelaStress/
And offi­ci­al web­si­te: https://izabelastress.com/

Citiți și: Iza­be­la, o fată din Sucea­va, câş­ti­gă pes­te 50.000 de euro pe lună din You­Tu­be - Iza­be­la Stress, o fată din Sucea­va, a deve­nit un ade­vă­rat feno­men mondi­al, cu aju­to­rul unor vide­o­cli­puri pos­ta­te pe You­Tu­be, care sunt urmă­ri­te de sute de mili­oa­ne de oameni, în fie­ca­re lună. […] (observator.tv).

Suc­ce­sul de care se bucu­ră Iza­be­la Stress este dato­rat unor cli­puri video des­ti­na­te rela­xă­rii, în care spar­ge baloa­ne pli­ne cu lipici, vop­sea sau deter­gent, dar şi feno­me­nu­lui „sli­me”, popu­lar prin­tre ado­les­cenţi şi copii. Cli­pu­ri­le sale, deve­ni­te vira­le, sunt urmă­ri­te de sute de mili­oa­ne de oameni de pe întrea­ga pla­ne­tă, după cum demon­strea­ză sta­tis­ti­ci­le vide­o­cli­pu­ri­lor încăr­ca­te pe cana­lul său de You­Tu­be. […] (Moni­to­rul de Sucea­va).


Man­ga­lia News, 27.04.2019. (Revis­ta pre­sei, Diver­tis­ment).


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply