Stațiunile Mangaliei – promovate la Târgul de Turism al României

0
679

Stațiunile Mangaliei – promovate la Târgul de Turism al României.

Municipiul Mangalia şi staţiunile din sudul litoralului sunt reprezentate la Târgul de Turism al României (TTR) – ediția de primăvară, care se desfășoară în perioada 21-24 februarie, la Romexpo Bucureşti.

Primăria Mangalia și cei mai importanţi agenţi economici din staţiunile Saturn, Venus, Jupiter, Cap-Aurora, Neptun şi Olimp vor promova ofertele turistice, la standul numărul 9, din Pavilionul B1. Pe durata evenimentului, reprezentanții administrației publice locale vor prezenta publicului interesat, prin diverse materiale informative (vederi, reviste, broşuri, odorizante personalizate cu numele stațiunilor), potenţialul turistic al celor şase staţiuni din zona de sud a litoralului Mării Negre.

Totodată, pe parcursul celor patru zile de târg, la standul Mangaliei se vor afla numeroși hotelieri, care îşi vor face cunoscute serviciile turistice pentru sezonul estival 2019. Pentru a aduce un plus de atractivitate turistică în zona de sud a litoralului, administraţia publică locală a atras fonduri europene, în vederea modernizării şi dezvoltării infrastructurii din oraş şi staţiuni.

”Dezvoltarea sectorului turistic din zona de sud a litoralului este o prioritate pentru actuala administrație publică locală. În acest sens, specialiștii Primăriei Mangalia lucrează la proiecte sustenabile pentru dezvoltarea turismului în toate stațiunile de la malul mării. Un prim proiect pe care îl avem în implementare, cu bani europeni, se referă la modernizarea stațiunii Saturn, unde urmează să intrăm cu lucrările în teren, în cel mai scurt timp. Alături de acesta, îl amintesc și pe cel de modernizare a centrului vechi al Mangaliei, semnat la sfârșitul anului trecut, dar și un alt proiect finalizat de mai bine de trei ani privind reabilitarea vechii faleze a orașului”, a precizat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

El a mai spus că, în perioada imediat următoare, se vor semna alte contracte pentru dezvoltarea infrastructurii turistice din oraș și stațiuni. ”Sperăm ca, în curând, să semnăm şi alte contracte cu finanţare UE, aflate în stadii avansate de aprobare. Unul dintre acestea vizează modernizarea falezei Mangalia – Saturn, dar și modernizarea staţiunii Neptun-Olimp”, a mai explicat edilul Radu Cristian.


Mangalia News, 21.02.2019.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply