Topul celor mai valoroase companii antreprenoriale româneşti: 25 de firme, evaluate la 12,5 miliarde de euro

  0
  1321

  Topul celor mai valo­roa­se com­pa­nii antre­pre­no­ri­a­le româ­neşti: 25 de fir­me, eva­lu­a­te la 12,5 mili­ar­de de euro.

  Busi­ne­s­sul antre­pre­no­ri­al româ­nesc are în 2018 trei afa­ceri eva­lu­a­te la cel puţin un mili­ard de euro. În urmă cu un dece­niu nu avea nici­u­nul. Cre­ş­te­rea valo­rii com­pa­ni­i­lor cre­a­te de antre­pre­nori români este cel mai bun sem­nal pe care îl pri­mesc cei afla­ţi la înce­put de drum.

  Româ­nia mer­ge mai depar­te cu 400.000 — 500.000 de antre­pre­nori. Foar­te puter­ni­că, foar­te dina­mi­că”, a fost mesa­jul trans­mis la Gala ZF 20 de ani, de Omer Tetik, CEO al Băn­cii Transil­va­nia, cel mai puter­nic brand antre­pre­no­ri­al din sec­to­rul finan­ci­ar din Româ­nia.

  Ală­tu­ri de Ban­ca Transil­va­nia, alte două com­pa­nii cre­a­te de antre­pre­nori – UiPa­th şi Dede­man Bacău – au fost eva­lu­a­te la cel puţin 2 mld. euro fie­ca­re în 2018, ara­tă date­le din Anu­a­rul Top 100 cele mai valo­roa­se com­pa­nii din Româ­nia, ajuns la edi­ţia a trei­spre­ze­cea şi rea­li­zat de ZF în cola­bo­ra­re cu casa de inves­ti­ţii BT Capi­tal Par­t­ners.

  Vă invi­tăm să citiți arti­co­lul inte­gral pe zf.ro/topul-celor-mai-valoroase-companii


  Susține cotidianul online Mangalia News.
  Poți dona aici:
  Mulțumim pentru sprijin.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Va rugam sa adaugati un mesaj
  Va rugam sa introduceti numele