Competiție pianistică – Constanța International Competition Festival for Young Pianists

0
38

Competiție pianistică – Constanța International Competition Festival for Young Pianists.

Asociația Nihil Sine Arte,  în parteneriat cu Colegiul Național de Arte Regina Maria, Constanța, vă invită în perioada 8 – 11 noiembrie 2018, la Constanța International Competition Festival for Young Pianists.

Deschiderea oficială a concursului – festival va avea loc joi, 8 noiembrie 2018, ora 18:30, fiind urmată de un recital de pian, de excepție, susținut de pianiștii Csiky Boldizsar și Daniel Goiți. Competiția pianistică se va desfășura în zilele de 9 și 10 noiembrie, începând cu ora 10.00, în sala de concerte Sergiu Celibidache.

În cadrul concursului – festival, vineri, 9 noiembrie 2018, începând cu ora 18.30, pianista Verona Maier va susține un atelier dedicat pianisticii românești: Scurtă privire subiectivă asupra pianisticii românești în ultima sută de ani, la care vor participa tineri artiști, elevi ai colegiilor de arte din Cluj, Bacău și Constanța.

Constanța International Competition Festival for Young Pianists se va încheia duminică, 11 noiembrie 2018, ora 10.30, cu festivitatea de premiere și Gala laureaților.

Mulțumim sponsorilor care au fost alături de organizatori și, în mod special, partenerilor media care au promovat acest eveniment: Radio România Constanța, Dunărea TV,  Gazeta de Năvodari, Litoral TV și Mangalia News.

Consilier de imagine,

Prof. Monica Enache.

N.red: Mai multe detalii, pe facebook.com/ConstantaInternationalPianoCompetition


Mangalia News, 08.11.2018.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm scrieți comentariul
Vă rugăm să scrieți numele dvs. aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.