Apel cetățenesc: Reparați gardul de la Grădinița 3 din Mangalia! Ce așteptați să se întâmple?

2
171

Apel cetățenesc: Reparați gardul de la Grădinița 3 din Mangalia! Ce așteptați să se întâmple?

G.T: ”Ce așteaptă Primăria Mangalia să se întâmple, pentru a repara și nu a cârpi un gard din curtea Grădiniței nr.3? Gardul care stă să cadă se află la doi metri de locul de joacă pentru copii din curtea grădiniței și lângă țeava de gaze care merge în paralel cu gardul, la jumătate de metru de drumul de acces în clădirea grădiniței…”

 

MN: Directorul care răspunde de zona respectivă din partea Primăriei a văzut cum stă gardul respectiv? Ce a întreprins pentru remedierea situației? Conducerea Grădiniței nr.3 are ceva de spus pe această temă? Ce mai așteptați, oameni buni?


Mangalia News, 16.11.2018.


2 COMENTARII

  1. Chiar nu va e jena sa postați articolul fara sa discutați cu mine si sa vedeți care este situația reala, care sunt cauzele, daca am făcut sau nu demersuri!?

    • În legătură cu ceea ce se vede în fotografiile surprinse de cetățeanul care le-a postat pe rețeaua de socializare, vă întrebăm la fel de public: Care este situația reala, din punctul dumneavoastră de vedere, care sunt cauzele? Ati făcut sau nu demersuri, pentru ”îndreptarea gardului”, stimate domnule director? Puteți să ne scrieți și să ne trimiteți copii ale documentelor care să susțină acest lucru pe adresa redacței: mangalianews@gmail.com Le vom publica la fel de prompt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm scrieți comentariul
Vă rugăm să scrieți numele dvs. aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.