PROIECTE PENTRU MANGALIA.
În atenția cetățenilor, aleșilor locali și parlamentarilor de Mangalia și Constanța! – Republicare

0
473

PROIECTE PENTRU MANGALIA – În atenția cetățenilor, aleșilor locali și parlamentarilor de Mangalia și Constanța! 

Republicăm azi câteva dintre articolele prezentate de-a lungul timpului de cotidianul online Mangalia News, pe tema propunerilor de Proiecte pentru zona Mangalia, cu soluții concrete de finanțare. Dacă credeți că sunt de actualitate, le supunem din nou dezbaterii publice și atenției aleșilor locali, spre promovare și realizare, după caz:

PROPUNERI pentru STRATEGIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ a municipiului Mangalia (I) – 11 11 2016

PROPUNERI pentru STRATEGIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ a municipiului Mangalia (II) – 11 11 2016

“Turismul albastru”. Nu vrem sau nu ştim cum să-l transformăm în aur? – 30 07 2015

Portul antic al Cetății Callatis ar putea deveni un ”magnet” turistic! Nu sunt fonduri pentru cercetări subacvatice? [galerie FOTO] – 7 12 2017

PARCUL ARHEOLOGIC SUBACVATIC MANGALIA – propunere de PROIECT cu fonduri europene [VIDEO] – 5 03 2018

La alții, SE POATE! Iată ce fac vecinii noștri de la Sud, pentru a pune în valoare vestigiile istorice: Bulgarii pun la cale un proiect REVOLUŢIONAR, pornind de la vestigii tracice – FOTO


Pentru a afla părerile și sugestiile locuitorilor și ale oaspeților Mangaliei, vă stau la dispoziție și articolele publicate de noi la rubrica OPINII CIVICE!


N.red: Noi venim cu propuneri, cu proiecte concrete! De-a lungul anilor, am publicat la rubrica Proiecte pentru zona Mangalia multe articole pe tema proiectelor pe care, dumneavoastră și noi le-am considerat benefice pentru Mangalia și pentru sudul litoralului, multe dintre propuneri putând fi incluse în SDL… 

Așa cum vă spuneam recent, avem multe de făcut împreună! Scrieți-ne și implicați-vă în proiecte concrete, utile comunității locale! Haideți să ținem cât mai aproape! 

Dar, nu numai cu like-uri și share-uri pe Facebook! Veniți cu propuneri și soluții concrete, viabile, realiste, pentru a ne fi mai bine, tuturor!

Pe adresa de e-mail a redactiei mangalianews@gmail.com, așteptăm observațiile și propunerile dumneavoastră, ale cititorilor, pe care le vom prezenta autorităților locale, prin intermediul ziarului online Mangalia News și direct, prin adrese oficiale, pentru completarea Strategiei de Dezvoltare Locală a municipiului Mangalia.


N.B. Acest articol este proprietatea Mangalia News și este protejat de Legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link activ către pagina acestui articol.


Mangalia News, 26 octombrie 2018.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm scrieți comentariul
Vă rugăm să scrieți numele dvs. aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.