Miercuri, 15 august, sunt așteptate 500 de persoane la Hramul Bisericii Adormirea Maicii Domnului din Neptun

0
204

500 de enoriași vor participa la slujba și hramul Bisericii Adormirea Maicii Domnului Neptun, miercuri, 15 august 2018. În dimineata hramului va fi oficiată Sfânta Liturghie de către părintele Gelu Cezar Calin, preot paroh al parohiei.

Dupa slujbă, cu sprijinul comunității din Neptun, grupul Grill World va organiza o masă în prezenţa a 500 de credincioşi.

Masa va cuprinde colivă, cozonac, fructe și vin, alături de felul principal, pește cu cartofi, preparat în aer liber de catre Chef Liviu Bosnea și Chef Stefania Bosnea și oferit credincioșilor în mod gratuit.

”Și în 2018 ne străduim să contribuim cu preparatele noastre la organizarea în cele mai bune condiții a Hramului Bisericii Adormirea Maicii Domnului Neptun, astfel încât să venim în sprijinul comunităților de pe litoral, din care facem parte, în fiecare vară. Avem convingerea că, dăruind din puținul pe care îl avem, ne putem ajuta semenii mai puțin favorizați și putem sprijini păstrarea tradiției străvechi. Deși perioada estivală 2018 a fost mai dificilă, atât pentru noi, cât și pentru partenerii noștri, și în acest an vom reuși să ne implicăm în acest eveniment angajații și colaboratorii”, a declarat Chef Liviu Bosnea, Director General Grill World.

Ce este Hramul unei biserici?

Hramul îndeplineşte acelaşi rol în viaţa bisericii ca şi îngerul păzitor în viaţa particulară a credincioşilor. El este paznicul bisericii, este primul care se îngrijeşte de soarta ei și ocroteşte Sfântul locaş, apărându-l de calamităţi: foc, apă, cutremure, războaie, distrugeri, profanare etc.

Despre Parohia Adormirea Maicii Domnului Neptun

Finalizată în 2012, Parohia Adormirea Maicii Domnului din Neptun își serbează hramul pe 15 august, de ziua praznicului Adormirea Maicii Domnului. Biserica servește stațiunile Neptun, Olimp, Cap Aurora și Saturn, iar preot paroh este părintele Gelu Cezar Călin.


Mangalia News, Luni, 13.08.2018.


piese-auto-mangalia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele