Dacă e marți, e… Franța — Belgia! Prima semifinală a Cupei Mondiale, un meci al favoriților pentru Balonul de aur!

0
309

Cali­fi­cați în semi­fi­na­le­le Mondi­a­lu­lui pen­tru a doua oară în isto­rie după edi­ția din 1986, când au fost puși la punct de geni­ul lui Mara­do­na, bel­gie­nii vor întâl­ni Fran­ța în dru­mul spre fina­la din Rusia.

Fran­ța — Bel­gia, marți de la 21.00, pe TVR 1 și TVR HD. Pri­ma semi­fi­na­lă a Cupei Mondi­a­le, un meci al favo­ri­ți­lor pen­tru Balo­nul de aur.

Bra­zi­lia a lăsat sfer­tul de fina­lă cu Bel­gia la voia hazar­du­lui! Eden Hazard, deca­rul bel­gie­ni­lor, l‑a eclip­sat total pe Ney­mar și pare hotă­rât să ata­ce nu numai titlul mondi­al, ci și Balo­nul de Aur!

Îndrep­tă­țit să spe­re la ace­leași obiec­ti­ve este și super-vede­ta lui City, Kevin De Bru­y­ne, cre­ie­rul nume­roa­se­lor con­tra­a­ta­curi bel­gie­ne și autor al unui gol sen­zațio­nal împo­tri­va Bra­zi­li­ei!

Cali­fi­cați în semi­fi­na­le­le Mondi­a­lu­lui pen­tru a doua oară în isto­rie după edi­ția din 1986, când au fost puși la punct de geni­ul lui Mara­do­na, bel­gie­nii vor întâl­ni Fran­ța în dru­mul spre fina­la din Rusia!

Coco­șii au tre­cut fără să for­țe­ze de un Uru­gu­ay apa­tic, care a deplâns prea mult absen­ța lui Cavani.

Mba­ppé n‑a mai stră­lu­cit în sfer­turi, dar față în față cu Hazard și De Bru­y­ne va dori să ara­te că și el este unul din­tre favo­ri­ții pen­tru Balo­nul de Aur!

Semi­fi­na­la din­tre Bel­gia și Fran­ța îl pune în încur­că­tu­ră pe mare­le Thi­er­ry Hen­ry, monu­ment al fotba­lu­lui fran­cez, aflat acum în sta­ff-ul bel­gie­ni­lor.

Mai mult, pe stiri.tvr.ro.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply