ACCIDENT FEROVIAR LA MANGALIA! VIDEO

0
1942

ACCIDENT FEROVIAR LA MANGALIA! Un acci­dent fero­vi­ar s‑a pro­dus la Man­ga­lia, în dimi­nea­ţa de marţi, 10 iulie. Un tren a lovit un auto­tu­rism, din feri­ci­re fără a fi înre­gis­tra­te vic­ti­me. Potri­vit anche­ta­to­ri­lor, este vor­ba des­pre un mar­far care trans­por­ta moto­ri­nă, iar acci­den­tul s‑a pro­dus la inter­se­cţia stră­zii Por­tu­lui cu stra­da Oituz.

Se pare că şofe­rul auto­tu­ris­mu­lui mar­ca Vol­k­swa­gen Pas­sat, care are 19 ani şi per­mi­sul de con­du­ce­re din febru­a­rie 2018, nu a efec­tu­at corect vira­jul la dreap­ta. (replicaonline.ro).


UPDATE: Acci­den­tul s‑a pro­dus în dimi­nea­ţa zilei de marţi, 10 iulie, în jurul orei 6.00. Un tren de mar­fă, încăr­cat cu com­bus­ti­bil, a intrat în coli­ziu­ne cu un auto­tu­rism con­dus de un șofer înce­pă­tor.
Potri­vit repre­zen­tan­ti­lor IPJ Con­stan­ța, șofe­rul, de 19 ani, având per­mi­sul de con­du­ce­re obți­nut în luna febru­a­rie a.c., ajun­gând la inter­sec­ția din­tre stra­da Por­tu­lui și stra­da Oituz, nu ar fi efec­tu­at corect vira­jul la dreap­ta, mași­na fiind lovit de tre­nul mar­far. Mași­na a fost târâ­tă până în apro­pi­e­rea blo­cu­ri­lor ANL. Acci­den­tul s‑a sol­dat doar cu pagu­be mate­ri­a­le, şofe­rul auto­tu­ris­mu­lui scă­pând nevă­tă­mat. (sur­sa: mangalia.tv).


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply