Turiștii care aruncă gunoiul pe plajă la Mamaia vor fi amendați. Aplicație prin care oricine poate transmite sesizări legate de curăţenie

0
172
Booking.com

Decebal Făgădău, primarul Constanţei, a anunțat că turiștii care aruncă gunoiul pe plajă la Mamaia vor fi amendați de către Poliţia Locală, precizând că se va lansa și o aplicaţie prin care oricine poate transmite sesizări legate de curăţenia din staţiune.

Decebal Făgădău a declarat miercuri că în acest sezon estival Poliţia Locală va fi extrem de activă în Mamaia şi în zona centrală a Constanţei.

“Anul acesta, Poliţia Locală va fi extrem de activă şi în zona staţiunii Mamaia, zona centrală, zona turistică a oraşului nostru. Le-am transmis deja celor de la Apele Române, vom avea o întâlnire şi cu utilizatorii de plajă şi vom începe o campanie pentru turişti, pentru că noi dacă găsim pe plajă un pet, o cutie de bere, resturi de ţigară, cineva va trebui să strângă, iar altcineva va trebui să fie sancţionat. Ori, Apele Române au în momentul de faţă în administrare plajele. Cum îşi setează relaţia cu utilizatorii de plajă, cum mai departe utilizatorii de plajă aranjează relaţia cu turiştii, pentru că toţi produc bani de pe urma acestui lanţ comercial, trebuie să nu afecteze imaginea oraşului şi a staţiunii noastre”, a afirmat edilul.

El a precizat că Primăria ca face mai întâi o campanie de informare, iar apoi va lansa o aplicaţie prin care oricine poate transmite sesizări legate de curăţenia din staţiune, iar Poliţia Locală va acţiona.

Mai mult, în libertatea.ro


piese-auto-mangalia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele