Weekend plin de evenimente rutiere în tot județul! Băuți la volan sau fără permise de conducere!

0
146

 

La data de 14 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat în vârstă de 32 de ani din localitatea Culmea, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Soveja din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.


La data de 13 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un bărbat în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Portului, din Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.


La data de 12 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea Aliman, județul Constanța, care a condus un moped, pe strada Principală, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


La data de 12 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un bărbat în vârstă de 38 de ani, din localitatea Aliman, județul Constanța, care a condus un autoturism pe Dc 51, direcția Dunăreni-Aliman, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


La data de 12 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat o minoră în vârstă de 16 ani, din localitatea Aliman, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Principală, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


La data de 12 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un bărbat în vârstă de 53 ani, din localitatea Deleni, județul Constanța, care a condus un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.


La data de 12 mai a.c., polițiștii din cadrul postului de Poliție Ostrov au depistat un bărbat, în vârstă de 41 ani, din localitatea Ostrov, județul Constanța, care a condus un autoturism în localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

În toate aceste cauze, au fost întocmite dosare penale. (IPJ Constanța).


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm scrieți comentariul
Vă rugăm să scrieți numele dvs. aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.