Activitate rutieră: În două zile, 7 abateri constatate de polițiștii de la circulație, dintre care două la Mangalia

0
230

La data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat de 44 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe DN 2A, în localitatea Nicolae Bălcescu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a refuzat conducerea la spital pentru a i se recolta probe biologice, fiindu-i întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

La data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat de 33 de ani, din municipiul Mangalia, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe raza localității Albești, din județul Constanța.

La data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Plopeni, județul Constanța, care a condus un autoturism în localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a fost condus la spital, pentru a i se preleva probe biologice.

La data de 11 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, de 29 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe DN 22, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La data de 11 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat de 44 de ani, din localitatea Tuzla, județul Constanța, care a condus un autoturism pe Șoseaua Constanței, din municipiul Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

La data de 11 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat de 43 de ani, din localitatea Țepeș-Vodă, județul Constanța, care a condus un autoturism pe DJ 223, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

La data de 11 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au depistat un bărbat de 33 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe strada Sucevei, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale. (IPJ Constanta, 12.03.2018).


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm scrieți comentariul
Vă rugăm să scrieți numele dvs. aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.