NEVERSEA, ediția 2018: Peste 200 de artiști internaționali vor urca pe cele 7 scene amplasate pe o plajă din Constanța

0
334

Cea de-a doua ediţie a Festivalului „Neversea”  se va desfășura în perioada 5-8 iulie, pe o plajă din municipiul Constanţa, au precizat organizatorii festivalului, astăzi, într-o conferință de presă.

Potrivit directorului festivalului, Bogdan Buta, au fost luate în calcul pentru ediția din acest an trei locații – plaje – din Constanța, iar varianta finală pentru organizarea festivalului Neversea din acest an va fi comunicată în maximum o lună de zile.

De asemenea, tot Buta a preciat că Neversea 2018 va aduce la Constanța peste 200 de artiști ai scenelor internaționale, a estimat o creștere cu 50 la sută a participanților față de ediția de anul trecut și o majorare a bugetului festivalului cu 20-30 de procente.

Primele 5.000 de abonamente pentru festivalul NEVERSEA 2018 se vor pune în vânzare începând de miercuri, 7 februarie, de la ora 12.00 până la ora 20.00. Prețul acestora va fi de 399 de lei plus taxe și vor putea fi achiziționate doar de către cei care s-au înregistrat pe www.neversea.com.

Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 900 de lei plus taxe. Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, care va fi funcţional doar începând cu data de 7 februarie, ora 12.00, prin care va putea achiziţiona maxim 4 abonamente. Cei care nu s-au înregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului, www.neversea.com.

Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că municipiul a avut mult de câştigat din punct de vedere al notorietăţii, dar și economic, în urma primei ediţii a festivalului Neversea.

„Comunitatea a avut mult de câştigat de pe urma acestui festival, oraşul a avut mult de câştigat din punct de vedere al notorietăţii, al percepţiei pozitive faţă de o destinaţie binecunoscută pentru români, dar să recunoaştem mai puţin cunoscută pentru străini. Neversea a însemnat un eveniment născut pentru Constanţa, care ne-a aşezat pe harta europeană a marilor evenimente încă de la prima ediţie, un eveniment care a adus pentru prima dată la Constanța mulţi artişti, artişti care au făcut pe conturile proprii ale reţelelor de socializare un serviciu uriaş României, Constanţei, litoralui românesc”, a declarat primarul Făgădău.

Protocol între Neversea, Apele Române, Primăria Constanța și Ministerul Turismului

La rândul său, directorul general al Festivalului „Neversea”, Bogdan Buta, a spus că evenimentul din 2017 a fost bine primit de către participanţi, chiar cu problemele apărute, s-a bucurat de sprijinul autorităților locale, iar succesul a fost unul de talie internațională, după cum a ținut Buta să precizeze de mai multe ori.

„După cum aţi aflat şi din percepţii, din datele pe care le avem, evenimentul a fost foarte bine primit, chiar dacă am avut un timp relativ scurt anul trecut pentru a pregăti tot ceea ce era necesar. Ne-am lovit şi de diverse probleme inerente la orice proiect major, dar ne-am bucurat că am reuşit să avem aproape de noi sprijinul atât al Primăriei, cât şi al celorlalte autorităţi şi am reuşit să depăşim orice impediment, iar participanţii s-au bucurat de ceea ce le-am pregătit pe parcursul celor trei zile”, a explicat Bogdan Buta și a completat prin a adăuga elementele de noutate ale ediției din acest an. Astfel, Buta a precizat că „un element de noutate faţă de anul trecut este încheierea unui protocol între organizatori, Primărie, Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral, Ministerul Turismului şi din acest punct de vedere există deja toate aprobările necesare pentru desfăşurarea evenimentului”.

4 zile de festival și nu 3, așa cum a fost ediția de anul trecut

Directorul festivalului a spus că în acest an Neversea va avea patru zile de concerte, urmând să se desfăşoare între 5 şi 8 iulie. Așadar, organizatorii măresc perioada de petrecere pe plaja din Constanța cu o zi, urmare a succesului pe care l-a avut prima ediție.

„Ţinând cont de rezultatele foarte bune, de feedback-ul primit de la participanţi, ne-am gândit ca în acest an să le oferim o zi în plus de distracţie, deci festivalul va avea patru zile şi se va desfăşura în perioada 5-8 iulie”, a afirmat Bogdan Buta. Directorul festivalului a spus că locul desfăşurare pentru acest eveniment urmează să fie ales în săptămânile următoare, pe listă aflându-se trei plaje din municipiu, printre care şi cea unde s-a desfăşurat anul trecut, plaja Modern.

În 2017, succes de peste 20 de milioane de euro!

Citiți mai mult în ordinea.ro, 05.02.2018.


LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele