Cărţi pentru toţi pe Plaja Europa FM

0
305
Carti-pe-Plaja-Europa-FM-
Plaja Europa FM, aflată între Venus şi Saturn, pe locul unde pe 29, 30 şi 31 iulie va avea loc Europa FM Live pe Plajă le oferă prietenilor care aleg să se relaxeze aici posibilitatea de a împrumuta cărţi şi a le citi pe plajă.
În fiecare zi, mica bibliotecă de pe Plaja Europa FM este alimentată cu noi titluri, de la enciclopedii, cărţi de dragoste, de acţiune sau bestseller-uri internaţionale,  la cărţi bogat ilustrate pentru cei mici sau ghiduri practice pentru a renunţa la fumat sau pentru a rezolva mai uşor problemele care apar în viaţa fiecăruia dintre noi.
Duminică dimineaţa, prietenii Europa FM veniţi să se relaxeze pe Plaja Europa FM au avut surpriza să primească gratuit cartea „Emoţia” de Mirela Stănciulescu, semnată chiar de autoare. Romanul a fost recompensat cu premiul literar Austin Frăţilă, dar şi Premiul de Popularitate acordat de Europa FM.
Surprizele vor continua tot sezonul pentru cei care vin să se relaxeze la malul Mării Negre, pe Plaja Europa FM, aflată între Venus şi Saturn, imediat după sensul giratoriu de la intrarea în Venus, de pe drumul către Mangalia.

sursa: http://www.europafm.ro/carti-pentru-toti-pe-plaja-europa-fm/


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook
Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ropiese-auto-mangalia.roLeave a Reply