OBIECT MISTERIOS, filmat intrând în craterul vulcanului Popocatepetl. Vezi ÎNREGISTRĂRI INCREDIBILE din Mexic

0
71
Booking.com

obiectmisterios

Un blogger din Belgia a făcut o descoperire incredibilă în timp ce se uita la imaginile transmise live de un webcam care filmează vulcanul activ Popocatepetl, din Mexic.

În data de 25 octombrie 2014, camera a filmat momentul în care un obiect neidentificat face un ocol vulcanului, apoi intră în craterul acestuia.

Potrivit areazone51ufos.blogspot.be, obiectul avea aceeași formă cu un alt OZN, filmat în 21 februarie 2013, dar și în 8 noiembrie 2012.

În mai 2013, a avut loc, de asemenea, un eveniment asemănător. Telecompania mexicană Televisa, care filmează toate procesele ce au loc în vulcanul activ Popocatepetl, a înregistrat din întâmplare un obiect zburător neindentificat deasupra craterului său.

Înregistrarea video a fost realizată pe 31 mai 2013, cu o cameră pentru filmări pe timp de noapte, pe care oamenii de ştiinţă o utilizează în mod curent pentru studiile din interiorul vulcanului.

“Cu siguranţă nu este un fals. În opinia mea, sunt nişte cadre uimitoare”, a declarat, la acea vreme, expertul în efecte speciale Marc Dantonio, de la Mutual UFO Network care colaborează cu armata americană.

Mai mult, AICI. 31.01.2015.

piese-auto-mangalia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele