Primăria Mangalia va concesiona aproape 1000 de metri pătraţi din Policlinică

0
254

 Unitatea medicală urmează să fie mansardată.

Primăria Municipiului Mangalia anunţă că va concesiona pentru 49 de ani o suprafaţă de 994 de metri pătraţi, reprezentând terasa clădirii unde funcţionează Policlinica, situată pe strada Mircea cel Bătrân nr. 4, Mangalia.

Concesionarea se face în vederea reabilitării prin mansardare. Anunţul este publicat în nr. 62 al Monitorului Oficial, partea a VI-a, din data de 4 aprilie.

Valoarea de pornire la licitaţie este de 2.215 euro anual, la cursul euro din data plăţii, dar nu mai puţin de cursul euro din data de 03.04.2014.

Potrivit anunţului, criteriul de atribuire a contractului este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere socio-economic. În cazul aprobării de către Consiliul Local a prelungirii duratei contractului, acesta se derulează în condiţiile stabilite iniţial. Conform anunţului, garanţia de participare la licitaţie este de 1.107,5 euro, la cursul din 03.04.2014. Data limită până la care cei interesaţi pot depune ofertele la sediul Primăriei Mangalia este 25 aprilie, ora 13.00.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Problema concesionării suprafeţei de 994 metri pătraţi, reprezentând terasa corpului de clădire cu destinaţia de policlinică, din str. Mircea cel Bătrân nr. 4, în vederea reabilitării prin mansardare, a fost ridicată în cadrul şedinţei ordinare de Consiliu Local Municipal din 28 februarie, atunci când proiectul de hotărâre vizând acest aspect s-a aflat pe poziţia 26 pe ordinea de zi. Iniţiativa proiectului i-a aparţinut edilului Cristian Radu.

Nicoleta NICOLAU, ziuaconstanta.ro, 12.04.2014.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply