Cătălin Cornaci, reinstalat la conducerea ADPP Mangalia, s-a apucat de curăţenie în staţiuni

0
319
Dispar bălăriile

Cătălin Cornaci, reinstalat la conducerea ADPP Mangalia, s-a apucat de curăţenie în staţiuni
Fostul social-democrat Cătălin Cornaci a revenit la conducerea Administrării Domeniului Public şi Privat Mangalia. Demis în 2010 de fostul primar al Mangaliei, Claudiu Tusac, Cornaci a renunţat la PSD şi s-a înscris în PC, iar în paralel s-a adresat instanţei. El a contestat demiterea sa, iar instanţa i-a dat dreptate, obligând Primăria Mangalia să-l repună în funcţie. Decizia a fost însă ignorată o perioadă de timp, până de curând, când la conducerea Primăriei Mangalia a fost instalat Cristian Radu.

Noul primar al Mangaliei a semnat, la două zile după ce a depus jurămâmntul, decizia de numire a lui Cornaci pe funcţia de director al ADPP. În acelaşi timp, edilul-şef a trasat sarcini clare ADPP, având în vedere că suntem în plin sezon estival. Instituţia coordonată de Cornaci trebuie să se îngrijească de curăţenia în staţiunile Mangaliei şi să taie bălăriile şi iarba crescute haotic. Serviciile Primăriei Mangalia au demarat, tot la solicitarea expresă a primarului, şi alte acţiuni, cum ar fi deratizarea şi dezinsecţia, având în vedere şi reclamaţiile primate de la turişti.

Conform angajaţilor de la Serviciul Social din cadrul primăriei, dezinsecţia se face în aer, cu ajutorul unui avion. În curs de rezolvare este şi problema câinilor fără stăpâni, în acest sens existând discuţii între primărie şi Asociaţia Vier Pfoten, dar şi cea privind transportul de persoane. O firmă care face curse regulate Constanţa-Mangalia şi retur, va face curse şi în Neptun-Olimp, au spus angajaţi ai Primăriei Mangalia.

Alexandra ANTON, Replica, 11 iulie 2012.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply