Ultimul clopoțel a sunat la Colegiul Economic Mangalia pentru elevii claselor a XII-a

0
2220

Joi, 25 mai a.c., la Casa de Cultură a orașului, Colegiul Economic Mangalia și-a sărbătorit absolvenții. Alături de elevi au fost în aceste momente speciale părinții, profesorii și prietenii.

Festivitatea a fost deschisă de directorul instituției, prof. Raluca-Simona Ciobănel, care a felicitat elevii și le-a transmis dascălilor un mesaj de mulțumire pentru dăruirea și spiritul de echipă de care au dat dovadă, fiind  martori ai transformărilor elevilor în cei  patru ani. De asemenea, a subliniat că școala îi pregătește pe elevi pentru viață, punând în valoare întregul potențial intelectual și afectiv al copiilor.

A urmat predarea cheii către elevii clasei a XI-a. Cei doi șefi de promoție, Bărbulescu Iulian (clasa a XII-a A) și Popescu Andreea (clasa a XII-a B), ambii cu media 9,88 pe cei patru ani de liceu, au înmânat cheia- simbol al reușitei și al continuității – elevei Iftimia Cristina de la clasa a XI-a A. Cei doi elevi au vorbit cu nostalgie despre frumusețea anilor de liceu și despre prieteniile legate în școală.

Momentul artistic al evenimentului a fost asigurat de o parte a grupului  vocal-instrumental al Colegiului. Membrii formației EcoVoice – coordonați de prof. Gabriela Apostu – au dorit astfel să fie alături de colegii lor, interpretând piese de mare sensibilitate artistică, în ton cu momentul unic și emoționant trăit de acestia, piese intitulate sugestiv ”Va urma”, ”Praf de stele”, ”Read all about it”.

În partea a doua a festivității, diriginții claselor a XII-a au strigat catalogul pentru ultima dată și au acordat premiile. Fiecare profesor-diriginte a rostit cuvinte speciale, urându-le absolvenților succese și realizări în viitor, în speranța că se vor revedea la întâlnirea de zece ani de la absovire la fel de încrezători și de optimiști.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, Vineri, 26 mai 2017.


 


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply