Mai multe familii evacuate în Mangalia. Aveau datorii de până la 40.000 de lei!

0
352
baraci-mangalia4
REPLICA: Acțiune de amploare în Mangalia! Un număr de 10 familii au fost evacuate joi, 24 noiembrie, de către executorii judecătorești pentru că locuiau fără forme legale sau au acumulat datorii între 10.000 și 40.000 de lei la utilități. O parte din persoanele vizate desfășurau activități ilegale.
Executorii judecătorești au pus în aplicare deciziile de evacuare pentru 10 familii de pe raza municipiului Mangalia. Reprezentanții Primăriei din municipiul Mangalia au declarat pentru „Replica” că 8 familii din cele 10 locuiesc la barăcile respective, o parte cu forme legale, iar alte 2 familii locuiesc pe raza municipiului.
Motivul pentru care aceștia și-au pierdut locuințele este pentru că o parte nu locuiau cu forme legale, iar restul au acumulat datorii cuprinse între 10.000 și 40.000 de lei la utilități, aducând astfel un prejudiciu pentru Primăria Mangalia.
Mai mult, nu este vorba despre demolarea acelor barăci, deoarece, pe lângă persoanele care locuiesc ilegal, se află și familii care au acte și își achită utilitățile către administrația locală.

Joi, 24 noiembrie 2016, replicaonline.ro


Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

astratex.ro


vola.ro%20


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply