Zece Oameni de valoare pentru Constanța

0
486

oameni-de-valoare

Eveniment anual organizat de Asociația Clubul Isis si susținut de Spitalul Privat Isis – www.oamenidevaloare.ro

Motto:
‘Un oraș rămâne o simplă așezare, dacă nu există oameni care să marcheze locul prin valoare. Adevăratele valori nu au nevoie de reclamă, dar merită să fie premiate cu o distincție. Oameni hotărâți, care și-au construit cariere de excepție în diverse domenii, care au înregistrat performanțe, care ne-au depășit așteptările. Oameni care fac cinste orașului în care trăim și care ne-au asigurat notorietatea pe meleaguri îndepărtate. Renumiți printre străini, apreciați de constănțeni’.

‘Zece Oameni de valoare pentru Constanța’ este un proiect ambițios în cadrul căruia sunt recunoscute personalități care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfășoară, se constituie în modele pentru societatea românească.

Prin intermediul platformei www.oamenidevaloare.ro, utilizatorii au posibilitatea de a propune (între 1 septembrie — 31 decembrie 2014) și de a vota (între 5 ianuarie — 28 februarie 2015) oamenii de valoare ai orașului Constanța la oricare din cele 10 categorii ce includ o serie de domenii care reflectă calitatea vieții sociale din Constanța: Medicină, Academic, Politică, Lumea afacerilor, Administrație, Contribuție la dezvoltarea societății, Cultură și Artă, Sport, Muzică și Divertisment, Mass-Media.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Capacitatea de progres a lumii în care trăim depinde de voința fiecăruia dintre noi.

Fii tu acela care nominalizează valoarea prin personalitatea celui care o face remarcată.

Noutatea ediției din 2015 — Concursul vocilor de valoare

Ediția aniversară a Galei Oameni de Valoare pentru Constanța — 5 ani — va fi celebrată prin acorduri muzicale ce se doresc a deveni modele de portative pentru generațiile următoare. Promovarea valorilor, principiul ce stă la baza desfașurării acestei campanii, se extinde începând cu această ediție, vizând o categorie socială demnă de un progres profesional.

voci-de-valoare

Continuarea, AICI.

26.12.2014.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply