Mircea Bezergheanu – Etapa națională Hard Enduro Dobrogea, 5-6 Aprilie 2024 | FOTO/VIDEO 

0
371
„Panning-ul, sau fotografia cu timpi lungi în sporturile cu motor/dinamice care de fapt necesită timpi scurți. Efectul este unul foarte căutat și apreciat, întrucât roțile/elicile nu apar ”înghețate” în imagine, de parcă motocicleta/mașina/avionul ar fi o machetă decupată în Photoshop dintr-un alt cadru, unde stă pe loc. la paning roțile sunt neclare, arătând faptul că se învârt cu mare viteză, iar fundalul este și el interesant întrucât scoate în evidență motorul/masina clară – dar cu roțile blurate de mișcare – pe un decor făcut parcă cu Motion Blur. Subiectul este abordat folosind această metodă doar de către fotografii care au experiență, întrucât marja de eroare este infimă și în mod normal ai 2-3 fotografii corecte, din 10. Un fotograf fără experiență are zero fotografii, așa că nu va încerca asta la sesiuni importante/pe bani. Că moare de foame.
De fapt io doream să fac niște fotografii de peisaj, că tare frumos era cerul atunci, dar băieții ăștia tot băgau capu’ în poză…”. (Mircea Bezergheanu).
MN: Alte albume Foto/Video extraordinare, realizate de Mircea Bezergheanu și publicate de Mangalia News, pot fi vizionate AICI.

Mangalia News, 07.04.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply