Ilinca Teodoriu — ”Ne-am întors în timp, atunci când în Vamă oamenii vorbeau unii cu ceilalți și se fabricau povești care se spuneau din generație în generație” FOTO/VIDEO

0
406

Ilin­ca Teo­do­riu: ”Am iesit asea­ra in sat. S‑a res­pi­rat! Asa cum imi amin­team eu ca se intam­pla can­d­va. A fost aglo­me­rat, dar nu am avut nici­o­da­ta sen­za­tia ca ma sufoc, de mult prea plin. Care pe la tera­se, care pe pla­ja. Cate­va per­so­na­je care nu erau ale locu­lui se sim­teau stin­ghe­re. Pro­ba­bil si vanza­toa­rea care vin­dea tran­da­firi din glas­tre hidoa­se de plas­tic. In rest, asea­ra, Vama chiar a fost mis­to! Oare de ce nu o pas­trati asa, voi cei care v‑ati unit in acest weekend? 

A fost un exer­ci­tiu pe care nu il cre­deam posi­bil. Eram con­vin­sa ca cine­va o sa “fure” din cas­ca­val. Poa­te chiar s‑a intam­plat asta, dar clu­bu­ri­le mari s‑au tinut de cuvant. Feli­ci­tari! Si pen­tru cuvan­tul res­pec­tat, dar si pen­tru atmosfe­ra cre­a­ta in sat. Ne-am intors in timp, atunci cand in Vama oame­nii vor­beau unii cu cei­lalti si se fabri­cau poves­ti care se spu­neau din gene­ra­tie in generatie. 

Si muzi­ca s‑a auzit bine. La fie­ca­re loca­tie in par­te! Se poa­te, va rog fru­mos, sa arun­cati boxe­le alea depar­te tare sa auzim si de acum ina­in­te marea cand dan­sam? Ca sa nu mai zic ca si feres­tre­le case­lor ar sta cumin­ti si poto­li­te in bala­ma­le. Și, băi…, da. S‑a auzit marea!!!!!!! Si ce a ince­put acum, chiar cred ca ar adu­ce îna­poi Vama cea Veche, aia de se tot aude prin targ ca s‑a stri­cat 😎😎 Zic si eu.

VIDEO, aici: facebook.com/ilinca.teodoriu

Ps: În toa­te loca­ti­i­le, daca era depa­si­ta capa­ci­ta­tea, se sta­tea la rand. Sau se reo­rien­ta fie­ca­re spre pla­ja, poves­ti si mare. Și, da. Chiar și la Stuf!

MN: Alte arti­co­le sem­na­te de Ilin­ca Teo­do­riu, publi­ca­te de Man­ga­lia News puteți citi AICI.


Man­ga­lia News, 11.07.2020.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply