Accident rutier grav în Vama Veche: Un motociclist, resuscitat în stradă! VIDEO

0
979

Acci­dent ruti­er grav în Vama Veche: Un moto­ci­clist, resus­ci­tat în stra­dă!

Un acci­dent ruti­er a avut loc dumi­ni­că, 17 mai a.c., în Vama Veche, pe stra­da Alba­tros. Con­form pri­me­lor infor­ma­ţii, un moto­ci­clist s‑a acci­den­tat grav. Aces­ta ar fi iesit de pe o stra­dă late­ra­lă în dru­mul națio­nal și i s‑ar fi blo­cat peda­la de acce­le­ra­ție, ar fi pier­dut con­tro­lul asu­pra direc­ți­ei și ar fi căzut de pe moto­ci­cle­tă. Cadre­le medi­ca­le s‑au depla­sat în cel mai scurt timp la fața locu­lui, iar poli­țiș­tii ruti­eri au dema­rat cer­ce­tă­ri­le pen­tru a sta­bili cu exac­ti­ta­te modul pro­du­ce­rii nefe­ri­ci­tu­lui eve­ni­ment.

Moto­ci­clis­tul în vâr­stă de 33 de ani a fost resus­ci­tat în stra­dă. Con­form pri­me­lor infor­ma­ţii, este vor­ba des­pre un turist din Moreni.

Au inter­ve­nit două resur­se medi­ca­le: un echi­paj SMURD B și un echi­paj SAJ C. Din feri­ci­re, dato­ri­tă efor­tu­ri­lor sus­ți­ne depu­se de medici în urma pro­to­co­lu­lui de resus­ci­ta­re, vic­ti­ma a iesit din stop. Aces­ta a fost pre­lu­at de eli­cop­te­rul Smurd, pen­tru a fi trans­por­tat la spi­tal. (L.M, focuspres.ro17.05.2020).

UPDATE: Moto­ci­clis­tul care s‑a acci­den­tat în Vama Veche a murit


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply