DOUĂ MINORE DISPĂRUTE! LE-AȚI VĂZUT? ANUNȚAȚI POLIȚIA!

0
854

Poli­ţi­ş­tii au fost sesi­za­ţi cu pri­vi­re la dis­pa­ri­ţia tine­rei DANIELA-VALERIA MAXIM-COSTIN, în vâr­stă de 17 ani, din loca­li­ta­tea Cis­nă­die, jude­țul Sibiu.

La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 07.00, aces­ta a ple­cat de pe raza ora­șu­lui Cer­na­vo­dă, jude­țul Con­stan­ța, fără a reve­ni până în pre­zent.

SEMNALMENTE

Înă­lţi­me 1,70m, gre­u­ta­te 84 de kilo­gra­me, păr negru, față rot­un­dă, ten alb, ochi negri.

ÎMBRĂCĂMINTE

Nu se cunosc arti­co­le­le ves­ti­men­ta­re pe care tână­ra le pur­ta la data ple­că­rii.

Cetă­ţe­nii care pot fur­ni­za ori­ce infor­ma­ţii în legă­tu­ră cu aceas­tă per­soa­nă sunt ruga­ţi să con­tac­te­ze Poli­ția ora­șu­lui Cer­na­vo­dă sau Dis­pe­ce­ra­tul IPJ Con­stan­ța, tel.0241.611364 int.20005.


Poli­ţi­ş­tii au fost sesi­za­ţi cu pri­vi­re la dis­pa­ri­ţia mino­rei ANDREEA — MĂLINA NEAGU, în vâr­stă de 15 ani, din loca­li­ta­tea Agi­gea, jude­țul Con­stan­ța.

La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 22.00, aces­ta a ple­cat de la adre­sa de domi­ci­liu, fără a reve­ni până în pre­zent.

SEMNALMENTE

Înă­lţi­me 1,65m, con­sti­tu­ție aste­ni­că, păr blond, tuns până la nive­lul ume­ri­lor, față rot­un­dă, ten alb, ochi verzi.

ÎMBRĂCĂMINTE

La data ple­că­rii, tână­ra pur­ta mai­ou alb în dungi roșii și mov, pan­ta­loni sport de culoa­re gri și papuci negri.

Cetă­ţe­nii care pot fur­ni­za ori­ce infor­ma­ţii în legă­tu­ră cu aceas­tă per­soa­nă sunt ruga­ţi să con­tac­te­ze Pos­tul de Poli­ție Agi­gea sau Dis­pe­ce­ra­tul IPJ Con­stan­ța, tel.0241.611364 int.20005.


Man­ga­lia News, 12.06.2019.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.