La Fântânele, Cogealac, Mihai Viteazu și în alte localități, polițiștii au acordat sprijin Iepurașului, de Paște [galerie FOTO]

0
535

Polițiștii Secției 5 Rurală Cogealac au „descins”, nu la hoți, așa cum v-au obișnuit ci, de această dată, la familiile defavorizate de pe raza de activitate. Polițiștii au împărțit cadouri, în spiritul sărbătorilor pascale, și i-au făcut fericiți pe copiii care, cu ochii în lacrimi, nici nu mai sperau să vină iepurașul.

Emoție, veselie, uimire și multe zâmbete – acestea sunt cuvintele care ar putea decrie starea de spirit pentru 43 de copii din localitățile Fântânele, Cogealac, Mihai Viteazu și nu numai.

Polițiștii Secției 5 Rurală Cogealac, cei care veghează și au grijă de locuitorii de pe raza de competență s-au gândit, cu ocazia sărbătorilor pascale, să le facă o bucurie copiilor care provin din familii nevoiașe. Copii modești, pentru care cele mai de preț cadouri constau în hainele deja folosite de frații mai mari, pentru care singura șansă de a izbuti este să aibă rezultate deosebite la învățătură. Copii sfioși, cu mult bun simț, care îi privesc atent pe polițiști și le admiră uniforma și repetă, continuu, aceleași cuvinte: „Vreau să devin și eu polițist, când voi fi mare!”.

Copiii i-au perceput pe polițiști ca fiind ajutoarele iepurașului, de care unii auziseră doar în povești. Pentru 12 familii de pe raza Secției 5 Rurală Cogealac, a venit Paștele, încărcat cu cadouri: alimente, haine, dulciuri, jucării și multă fericire pe chipuri.

În schimbul darurilor primite, la rândul lor, copiii le-au oferit polițiștilor zâmbete și îmbrățișări.


Mangalia News, 28.04.2019.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply