VAMA VECHE: Aproximativ 4.000 pachete cu ţigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră [FOTO]

0
271
Booking.com

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, împreună cu reprezentanți ai Agenția Națională de Administrare Fiscală – Antifraudă, cât și cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal Constanța Sud, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au descoperit într-un autoturism condus de un cetățean bulgar, aproximativ 4.000 pachete cu țigări de contrabandă.

În data de 13.11.2017, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche din cadrul Gărzii de Coastă, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în Bulgaria, cetățeanului bulgar S.M, în vârstă de 40 de ani.

În baza unor activităţi informativ-operative, poliţiştii de frontieră împreună cu reprezentanți ai Agenția Națională de Administrare Fiscală – Antifraudă, cât și cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal Constanța Sud, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, ocazie cu care au descoperit în interiorul acestuia, în portbagaj şi în spaţiul roții de rezervă, 79.980 de țigarete (3.999 pachete) marca „Compliment Blue” fără marcaje fiscale, de provenienţă Duty Free.

Bărbatul a declarat că nu știa despre existența ţigărilor din autoturism și că se deplasa în localitatea Mangalia pentru a achiziționa diferite piese auto.

Întreaga cantitate de ţigarete, în valoare de 40.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autovehiculul, în valoare de 6.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. (Poliția Română de Frontieră, 13.11.2017).


 

piese-auto-mangalia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele