Radu Cristian: Despre ‘accidentul stupid’ din în faţa Primăriei și limitatoarele de viteză [FOTO]

1
1857

Radu Cris­ti­an: În atenţia locu­i­to­ri­lor muni­ci­pi­u­lui Man­ga­lia!
Bună dimi­nea­ţa,
Ieri dimi­nea­ţă devre­me, un acci­dent stu­pid a avut loc chiar în faţa Pri­mă­ri­ei. Un şofer con­du­cea cu o vite­ză mult prea mare, a pier­dut con­tro­lul vola­nu­lui şi a intrat cu maşi­na într-un stâlp, pe care efec­tiv l‑a rupt în două. Cablu­ri­le s‑au întins pe şosea, iar bucă­ţi de beton au zbu­rat pes­te tot. Din feri­ci­re, nu a fost nimeni rănit. În scurt timp, echi­pe ale Pri­mă­ri­ei au cură­ţat zona, urmând ca fur­ni­zo­rii de uti­li­tă­ţi să înlo­cu­ias­că toa­te cablu­ri­le rup­te. Am rela­tat acest inci­dent pen­tru a conş­ti­en­ti­za cu toţii cât de uti­le sunt limi­ta­toa­re­le de vite­ză, pe care am înce­put să le montăm în dife­ri­te zone din oraş (în spe­cial în pre­a­j­ma şco­li­lor), iar unii le cri­ti­că, fără a se gân­di ce neno­ro­ci­re s‑ar fi putut întâm­pla dacă era cine­va pe tro­tu­ar, când a intrat acea maşi­nă în stâlp. Tot­o­da­tă, fac apel la con­du­că­to­rii auto să cir­cu­le cu vite­ză redu­să şi să res­pec­te regu­li­le de tra­fic, pe toa­te stră­zi­le ora­şu­lui. Vă mulţu­mesc pen­tru înţe­le­ge­re! (sur­sa: Fb).


Man­ga­lia News, 01.10.2017.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

1 COMENTARIU

  1. Mai bine d‑le pri­mar lasa‑i tu pe altii sa dea sfa­tu­ri­le ruti­e­re si tu ocu­pa-te de inda­to­ri­ri­le tale de pri­mar, nu incer­ca sa ne deviezi aten­tia de la alte­le.
    Ai un ama­rat de oras de 3 km lun­gi­me si nu esti in sta­re sa faci nimic, tre­bu­ia sa fie boboc Man­ga­lia.
    Vezi gunoa­ie care zac prin oras, vezi ilu­mi­na­tul noc­turn care lip­seste cu desa­var­si­re in anu­mi­te zone, le stii tu pe toa­te dar te doa­re la bas­ca.
    Sau te apuci de trea­ba doar ina­in­te de urma­toa­re­le ale­geri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele