CE AȚI FĂCUT și CE VEȚI FACE pentru Mangalia, stimați candidați la funcțiile de SENATORI și DEPUTAȚI?

0
209

alegeri-parlamentare-2016

Mai sunt două luni și câteva zile până la alegerile parlamentare din 11 decembrie și am sesizat deja primele “mișcări de trupe” pe plan local și județean, înaintea definitivării listelor de candidaturi.
De aceea, ca o uvertură a apropiatei campanii electorale parlamentare, adresăm întrebarea din titlu către toți viitorii candidați parlamentari de Mangalia și de Constanța și‑i rugăm să-și pregătească din timp răspunsurile pe care să le prezinte alegătorilor, la momentul potrivit. Așadar,

- CE AȚI FĂCUT și CE VEȚI FACE pentru Mangalia, pentru sudul litoralului, stimați candidați la funcțiile de SENATORI și DEPUTAȚI?

Ce au promis și ce au făcut pentru Mangalia ceilalți deputați și senatori din actuala legislatură știm și vom prezenta într-un serial realizările deputatului PNL de Mangalia Victor Manea și ale senatorului PSD Nicolae Moga.

Pentru noii candidați în Parlamentul României, avem o Listă întreagă de Priorități pentru Mangalia pe care am oferit‑o spre orientare și candidaților la locale:

http://www.mangalianews.ro/2016/07/prioritati-proiecte-si-solutii-pentru-mangalia/

Man­ga­lia News, Joi, 6 octom­brie 2016.

Locuri de mun­ca in Man­ga­lia:
Jobs by neuvoo.ro


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply