PMP Mangalia: Ședința extraordinară a Consiliului Local a fost transformată în circ de către consilierii PNL!

0
96
Booking.com

pmp-mangalia

   Ședința extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Mangalia de ieri, 06.09.2016, a fost transformată în circ de către consilierii locali ai PNL! Pe ordinea de zi se aflau două proiecte de HCL, organigrama Spitalului Municipal și acordul de participare, ca beneficiar, a Municipiului Mangalia, în vederea depunerii unei cereri de finanţare cu pentru proiectul cu titlul “Managementul Incluziunii şi Combaterea Sărăciei”.
   Ordinea de zi a fost completată cu două proiecte, unul inițiat de PSD Mangalia (numirea reprezentanților CL în consiliile de administrație și în comisii ale unităților de învățământ) și altul propus și în ședința anterioară, referitor la locuințele din căminul C9 din Neptun, care îi are ca inițiatori pe consilierii locali ai PMP Mangalia.
   Consilierii locali ai PNL Mangalia au votat primele două proiecte, apoi s‑au retras din sala de ședințe. Pur și simplu s‑au ridicat și au plecat!
   Pretextul lor a fost că nu au putut să facă nominalizări pentru CA-urile celor trei licee din oraș (deși au fost rugați să rămână în sală și să facă orice propunere doresc).
   Bănuim că motivul a fost dat, însă, de reapariția proiectului PMP, care necesita prezența în sală a două treimi dintre consilieri.
Chiar dacă nu ar fi acestea pretextul și motivul, putem desprinde concluzii dureroase:
   1. PNL Mangalia nu dă doi bani pe învățământul din Mangalia. Nici la propriu, nici la figurat (știm cum sunt aprobate solicitările școlilor de către executiv!). Dacă erau interesați, își susțineau punctul de vedere și discutau cu ceilalți consilieri, care s‑au oferit să le acorde orice loc își doreau în vreun CA .
   2. PNL Mangalia nu vrea să acorde locuințe de serviciu cadrelor didactice, cadrelor medicale sau oricui ar avea nevoie. Puteau rămâne să facă amendamente pe proiect, să justifice oportunitatea sau necesitatea proiectului sau pur și simplu să voteze împotrivă.
   3. Căminul C9 este un “cartof fierbinte”, un subiect incomod pentru PNL Mangalia. De ce
   Există o comisie specială a CL Mangalia care încearcă să afle informații, de aproape o lună de zile de când a fost aprobat în ședința extraordinară (din 17 august). La fel ca în cazul celorlalte comisii speciale, nu au putut fi constituite încă pentru că nu s‑au făcut publice hotărârile din acea ședință.
   Comedia pusă la cale de PNL Mangalia atinge ridicolul. Îi asigurăm pe cetățenii Mangaliei că vom face, în continuare, orice efort pentru deblocarea orașului, că vom aproba orice proiect care este în interesul urbei.
   Este revoltător că se întâmplă asemenea scene în Consiliul Local, că oameni aleși de locuitorii Mangaliei dovedesc dezinteres și rea-voință în rezolvarea priorităților celor pe care ar trebui să îi reprezinte!
   Partidul Miscarea Populara Mangalia, 06.07.2016.

piese-auto-mangalia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele