Şedinţă cu scandal la Mangalia! Consilierii PSD au respins proiectul de asfaltare

0
234

foto_mangalianews.ro

Sursa foto: mangalianews.ro

REPLICA: Luni, la Mangalia a fost convocată o şedinţă marathon, cu circa 100 de proiecte pe ordinea de zi! Unul dintre cele mai importante proiecte a fost o rectificare bugetara pentru alocarea de fonduri în vederea demarării lucrărilor de asfaltarea şi reparaţii străzi, în special in cartierele noi de case, unde nu există asfalt. Consilierii PSD au refuzat să voteze rectificarea, pe motiv că oricum primaria nu are bani şi că banii din buget sunt doar virtuali.

Imediat după şedinţă, au apărut şi reacţiile! Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a transmis următoarele, în atenţia locuitorilor oraşului:

“În atenţia locuitorilor municipiului Mangalia

La şedinţa de astăzi a Consiliului Local, reprezentanţii PSD au refuzat să aprobe alocarea de fonduri pentru lucrările de plombare şi asfaltare a mai multor străzi din oraş. Aceştia au respins o rectificare bugetară, care prevedea resurse financiare pentru reparaţii străzi, amenajarea de trotuare şi covor asfaltic, în special în cartierele noi de case, unde drumurile de acces sunt impracticabile. Totodată, majoritatea PSD din CL a blocat finanţarea programelor de asistenţă socială şi de salubrizare, la nivelul întregului municipiu. Consider că este inacceptabil ca unii politicieni să se folosească de puterea pe care au primit-o prin votul cetăţenilor, tocmai pentru a bloca proiectele de dezvoltare comunitară, atât de necesare oraşului nostru”.

La rândul lor, liberalii din Mangalia au transmis:

Cititi continuarea în replicaonline.ro, Marti, 5 aprilie 2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Elefant.ropiese-auto-mangalia.roLeave a Reply